قبل از هر چیزی باید بدونید که یک استارت آپچیه و به چه چیزی استارتاپ گفته میشه
استارت آپ چیست؟
تعاریف مختلفی از استارت آپ در جاهای مختلف وجود دارد. طبق گفته استیو بلنک، پروفسور دانشگاه استنفورد، استارتاپ یک سازمان است که برای پیدا کردن یک مدل کسب و کار مقیاس پذیر و همچنین تکرار پذیر راه اندازی می شود.
طبق گفته USSBA (مرکز کسب و کارهای کوچک آمریکا) استارت آپ به کسب و کارهایی گفته می شود که حول محور فناوری و تکنولوژی شکل می گیرد و پتانسیل بالایی برای رشد در آینده دارند.
استارت آپ چیست؟
آیا فقط نام استارت آپی می تونه به شما کمک کنه تا درآمد بیشتری داشته باشید
دوست من این که شما یک استارت آپ باشید یا یک تیم ساده که می خوان یه کار مهم رو انجام بدن فرقی با هم نداره.
مدل کسب و کار های استارت آپی در نهایت از روی کسب و کار های موجود در کل دنیا برگرفته شده.
یعنی اینکه محقق ها رفتن و بیشتر کسب و کار های جدیدی که توی دنیا شروع کردن و تونستن موفق باشن رو بررسی کردن و وجه مشترک این کسب و کار ها را تبدیل کردن به یک استاندارد که نامش مدل StartUp هست.
نتیجه این که اگر تو مهارت ایجاد یک کسب و کار را داشته باشی یعنی مهارت راه انداختن یک استارت آپ را هم داری.
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2020/12/photo-1556761175-b413da4baf72.jpg725967پریسا بهشتیhttps://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.pngپریسا بهشتی2020-12-30 21:07:152021-01-11 06:45:44300% رشد در قانون استارت آپ ها در عرض 6 ماه فقط برای استارت آپ است؟
برای پیشرفت در زندگی شخصی و کاری خود، همیشه باید افرادی وجود داشته باشند تا عملکرد ما را بهبود ببخشند و ما را در هموار کردن مشکلات یاری کنند. یکی از محدودیتهایی که همیشه برای افرادی که قصد دارند در کسب و کار خود پیشرفت کنند نبود یک کوچینگ کسب و کار خوب است و این یک امتیاز منفی برای پیشرفت شغلی شما محسوب میشود. کوچها باعث میشوند تا شما در کسب و کار خود از راه کارهای استراتژیک استفاده کنید و موقعیتهای پر استرس کاری را از شما دور کنند.
[cmtoc_table_of_contents]
کوچینگ کسب و کار چیست
در اواسط سال 1980 میلادی توماس لئونارد حوزه و رشته کوچینگ را در ایالات متحده آمریکا ایجاد کرد که پس از آن در سال 1995 موسسهای غیر انتفاعی با نام ICF توسط عدهای کوچ حرفهای پایه گذاری شد. کوچینگ دارای قدمتی بیشتر است اما در دهه اخیر واژه کوچینگ نام خود را فراتر از مسابقات ورزشی میبیند و این واژه در تجارت و کسب و کار نیز دیده میشود. کسانی که در این عرصه فعالیت میکنند قبل از به وجود آمدن واژه کوچینگ خود را؛ مشاور دستیار و حتی راهنما نام گذاری کرده بودند.
در کوچبنگ کسب و کار ها واقعا چه اتفاقی می افتد؟
کوچینگ را باید نوعی مکالمه قلمداد کرد که به یادگیری ما نیز کمک میکند. این بدین معنی است که کوچینگ یک نوع فن سؤال پرسیدن است و به شما در تمام مراحل زندگی کمک میکند و در اجتماع نیز به کمک شما میشتابد. با کمک کوچینگ و کوچینگ کسب و کار میتوانید خود را بهبود ببخشید و با ایجاد تغییرات میتوانید بهترین راه حلها را برای حل مسائل پیدا کنید.
دوره بیزنس کوچینگ دقیقا چیست؟
در دوره بیزنس کوچینگ آموزشهایی برای؛ کار آفرینان، کارخانجات، شرکتهای خدماتی، پزشکان و معلمین و وکلا آموزش داده میشود تا به کمک این آموزشها بتوانند نقاط ضعف و قدرت خود را بشناسند و با تجزیه و تحلیل مناسب کسب و کار خود راه پیشرفت خود را هموار کنند و به موفقیت دست یابند.
یکی دیگر از مزایای دوره بیزینس کوچینگ این است که، میتوانند با توجه به تمام شرایط و وضعیتهای اقتصادی و سیاسی جامعه، محیط کار و سازمان خود را آنالیز کنند تا بتوانند از فرصتهای به دست آمده بهترین نتیجه را کسب کنند.
چرا باید در دوره های بیزینس کوچینگ یا کسب و کار شرکت کنید ؟
یکی از دغدغهها و چالشهایی که در دنیای امروز گریبان گیر همه مردم میباشد کمبود وقت است. افرادی که میخواهند وارد دورههای کوچینگ شوند مهارت استفاده بهینه از ذهن را آموزش میبیند و در کنار این مهارت نیز؛ مسئولیتپذیری، قدرت ذهن و انتخاب را ارتقا میدهند که برای پیشرفت در کسب و کار بسیار اهمیت دارند.
کوچینگ برای ما ایرانیان و همچنین دیگر نقاط جهان مهارتی نوپا است که میتوانید با کمک هوش خود و بهکارگیری تمام ذهن خود مسیر آموزش این مهارت را به سادگی طی کنید و با یادگیری کامل مراحل کوچینگ خود را به یک کوچ حرفهای تبدیل کنید و جزو پیشروهای این مهارت و تخصص باشید.
با طی کردن مراحل آموزش کوچینگ کسب و کار شما میتوانید هر کدام از گرایشهای کوچینگ را که علاقه دارید انتخاب کنید و در مورد آن گرایش فعالیت خود را آغاز کنید.
ویژگی های بیزینس کوچ حرفه ای
مهارت کوچینگ کسب و کار باعث میشود شما با ایجاد تغییرات در نقشههای کسب و کار و با تجزیه تحلیل صحیح تجارت خود را توسعه دهید. بیزینس کوچ یک فن پرسیدن سؤال در زمان مناسب است که صاحبان کسب و کار با استفاده از آن میتوانند یک فرهنگ کاری را به تجارت خود اضافه کنند.
هنگامی که مشتری با یک بیزینس کوچ حرفهای صحبت میکند باید احساس کند که کوچ بسیار مشتاق است تا مشکلات را حل و موانع را از سر راه آن بردارد. مشتری باید به این احساس برسد که هر آنچه که برای کسب و کارش نیاز است بیزینس کوچ برای او فراهم میکند تا او را در سود آوری کسب و کار کمک کند.
“مربی کوچینگ کسب و کار ” چه خصوصیت هایی باید داشته باشد؟
مربی کسب و کار بدون شک باید دارای خصوصیات زیادی باشد تا بتواند در کار خود و پیش برد اهداف دیگران مؤثر واقع شود. مربی کسب و کار بایدها و نبایدهای آموزش را از بر باشد و بر این واقف باشد که وظایف و ویژگیهای او چیست تا بتواند آنها را تقویت و هر روز خود را ارتقا بدهد.
اگر شما صاحب یک کسب و کار هستید و میخواهید بدانید یک مربی کسب و کار چه خصوصیاتی باید داشته باشد بدون شک این مقاله به شما کمک میکند تا انتخاب ایده آلی داشته باشید. در این مطلب ما شما را با انواع وظایف و خصوصیات یک مربی کسب و کار آشنا میسازیم پس با ما همراه باشید.
پیدا کردن مشکلات مدیر کسب و کار
یکی از وظایف و ویژگیهای یک مربی کسب و کار این است که به مردم کمک کند تا با شناسایی مشکلات و موانعی که در تجارت آنها وجود دارد راهشان را هموار کند و مشکلاتشان را برطرف کند.
ایجاد تغییر و اصلاح عادتهای مدیر کسب و کار
یکی از مشکلاتی که در کسب و کار وجود دارد وجود عادات نادرست در فرد میباشد. یکی از وظایف مربی کسب و کار این است که با کمک کردن به این افراد این عادات را کمرنگ کند و آنها را به فردی قویتر و تواناتر تبدیل کند.
سؤالات مناسب
از سؤالات مناسب در زمان مناسب استفاده کنید و با انتقال حقایقی که در کسب و کار آنها وجود دارد این افراد را نسبت به رسالت و مسئولیتهایشان آگاه سازید. بدون شک این کارهایی که شما انجام میدهید(مربی کسب و کار) بسیار ارزشمند است و به پیشرفت آنها کمک خواهید کرد.
ایجاد انگیزه
مربی کسب و کار با انتقال شوق و انگیزه به مشتریان خود و تغییر مؤثر در تجارت و کسب و کارشان، آنها را توانمند میسازد و با راهنماییهای صحیح و انتقال این جمله که؛ تمام موفقیت کسب و کارشان به خودشان بستگی دارد، این شور و انگیزه را دو چندان میکند.
انوع کوچینگ چیست و به چه صورت انجام می شوند
کوچینگ کسبو کار (Business Coaching)
یکی از مهمترین انواع کوچینگ، کوچینگ کسب و کار است، که محدودیتهای افرادی را که قصد دارند به اهداف سازمان دست پیدا کنند بررسی میکند. اگر بخواهیم بیزینس کوچینگ یا کوچینگ کسب و کار را ساده توضیح بدهیم باید این تعریف را بکار ببریم؛ کوچینگ کسب و کار یعنی مدیریت افراد و گروهها برای کشف نقاط قوت خود و همچنین ارتقا عملکرد آنها.
کوچینگ توسعه فردی (Self Development Coaching)
این نوع کوچینگ بسیار گسترده است و شامل عوامل زیادی میشود که در این میان میتواند به؛ افزایش میزان شادی و افزایش ثروت و عشق اشاره کرد. کوچ توسعه فردی باعث میشود تا ما به تواناییها و نقاط قوت ذاتی خود پی ببریم و از آنها برای افزایش اعتماد به نفس و ایجاد تفکری مثبت کمک بگیریم.
مشاغلی که در حال حاضر وجود دارند با مشاغل گذشته بسیار متفاوت هستند و به همین دلیل مشاوره و کوچینگ نیز به همین موازات در حال رشد است. در کوچینگ شغلی شاهد ظهور گرایشهای زیادی در این رشته هستیم که میتوان به؛ کوچینگ تغییر شکل و کوچینگ بازنشستگی اشاره کرد.
چگونه شرکت در دوره های کوچینگ کسب و کار می تواند به افراد کمک کند
دورههای کوچینگ میتوانند هم در زندگی و هم در کسب و کار به شما کمک کنند و اولین موردی که میتوان برای پیشرفت در کسب و کار به آن اشاره کرد ایجاد اهداف کلیدی کسب و کار برای سازمان میباشد. دورههای کوچینگ میتواند با تقویت خلاقیت در فرد موجب ایجاد انگیزه کاری و پیشرفت کاری شود.
با ورود به این دورهها میتوانید علاوه بر اینکه مهارتهای ارتباطی خود را گسترش میدهید و دایره لغات خود را بیشتر میکنید میتوانید بهرهوری خود را ارتقا و مؤثر بودن را افزایش دهید. با گسترش مهارتهای ارتباطی و ارتقا بهرهوری بدون شک اعتماد به نفس نیز افزایش مییابد که بالا بودن اعتماد به نفس علاوه بر پیشرفت کاری میتواند در زندگی شخصی نیز به کمک شما بشتابد.
چرا هزینه و قیمت دوره بیزینس کوچینگ ها بالا است
افرادی که برای خدمات کوچینگ مدیریت کسب و کار هزینه میکنند به آن به دید یک سرمایه گذاری مطمئن نگاه میکنند. اگر اهدافی را برای پیشرفت کسب و کار خود مشخص کردهاید و قصد دارید در این راه قدم بردارید، به کمک کوچینگ کسب و کار این مسیر را سادهتر کنید و روشهای مختلف بازگشت سرمایه خود را یاد بگیرید.
همانطور که می دانید بیزینس کوچینگ یکی از خدمات ویژه دنیا است که در ازای دریافت هزینه بالا به افراد آموزش داده میشود. کوچینگ کسب و کار روشی بسیار عالی برای افزایش مهارت و توانمندی افراد است و هنگام مواجهه با چالشها آنها را پشت سر بگذارد.
نتیجهگیری
همانطور که در بالا اشاره کردیم کوچینگ و کوچینگ کسب و کار یکی از کارآمدترین مهارتهایی است که میتوان برای پیشرفت کسب و کار از آن استفاده کرد. به هیچ عنوان مهم نیست از کوچینگ برای ورزش یا کسب و کار خود استفاده میکنید اما یک مربی خوب این را باور دارد که پاسخ تمام مشکلات و مسائل شما در درونتان نهفته است. برای اینکه از تمام قابلیت های خود برای پیشرفت در زندگی کمک بگیرید حتما در دوره های مهارت کوچینگ کسب و کار شرکت کنید و تجارت خود را متحول کنید.
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2020/10/bag-and-hands.jpg7021047پریسا بهشتیhttps://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.pngپریسا بهشتی2020-10-29 18:56:592020-12-30 21:30:09شرکت در دوره های کوچینگ کسب و کار چگونه می تواند کسب و کار شما را متحول کند؟
همه گیر شدن کرونا ویروس در جهان، آن هم تنها در چند هفته کوتاه مدل کسب و کارها را تغییر داده است. با انتشار این ویروس در سراسر جهان، آتش به خرمن کسب و کارها افتاده است و همه ما در شرایطی اضطراری زندگی می کنیم. به گفته برخی از کارشناسان، این ویروس هولناک ترین فاجعه ای است که پس از زمان جنگ جهانی دوم از آن یاد میشود.
تأثیر این بیماری همه گیر بر زندگی فردی قابل درک نیست. این که آیا تجارت شما تحت تأثیر قرار گرفته است یا خیر، معیاری برای تشخیص شدت تاثیرگذاری این ویروس بر روی همه کسب و کارها نیست.
فراتر از پیامدهای اقتصادی آشکار، این بحرانی است که تاثیرات مخرب زیادی را روی نتایج سیاسی و ژئوپولیتیک، جامعه، فرهنگ و سلامت روانی جمعی ما خواهد گذاشت. در اینکه دنیا پس از اینکه کرونا ویروس را از میدان به در کردیم چه خواهد دید و چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد، بحث بسیاری است.
برای تجارت و اکثر کسب و کارها، تصویر نامشخصی از آینده وجود دارد و این عدم قطعیت برای مدت زیادی باقی خواهد ماند. بدون شک برندگان و بازندگانی هم در این بین وجود خواهند داشت. کسانی که تهدیدها را تبدیل به فرصت کنند و با آنالیز شرایط به وجود آمده، ماهیان درشتی را از این دریای مواج صید کنند.
اشتباه نکنید! منظور ما این نیست که از آب گل آلود ماهی بگیریم و یا با قدرتی که داریم قشر ضعیف را تحت فشار بگذاریم. بلکه مقصود ما این است که در این مقاله به اطلاع شما برسانیم که در ایامی که با این بیماری دست به گریبان هستیم، چگونه تجارت خود را مدیریت کنیم و یک تجربه جدید از مدل کسب و کاری خود بسازیم.
اینجاست که ضرورت داشتن یک کسب و کار اینترنتی معنا پیدا می کند. و بالاخره زنگ خطر را برای کسانی که تا دیروز به شدت و مصرانه بر روی مدل فیزیکی کسب و کار پافشاری می کردند، به صدا در آورد.
تحولات بازار در جریان شیوع ویروس کرونا
کرونا ویروس نه تنها در حال ریشه کن کردن و فروپاشی بخش های اداری و دولتی است، بلکه شیوه خرید و مصرف را در کسب و کارهای بخش خصوص هم تغییر داده است.
ما در حال حاضر شاهد این موضوع هستیم که بسیاری از مشاغل کوچک با مدل مدرن و کسب و کار اینترنتی سازگار هستند تا بتوانند مشاغل آفلاین و سنتی خود را به صورت آنلاین به بازار بیاورند. از اینرو بسیاری از مدیران کسب و کار به ضرورت کسب و کار اینترنتی پی بردند و در پی فراهم کردن بستری مناسب برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود هستند.
تغییر اجتناب ناپذیری که توسط کرونا ویروس به پیکره تجارت ها اثر کرد و روند مدرن شدن کسب و کارها را تسریع کرد.
برای اینکه متوجه ضرورت کسب و کار اینترنتی بشوید، باید فرق بین تغییر موقتی و تغییر دائمی را بدانید. این احتمال وجود دارد که برخی از تغییراتی که در رفتار بازار آنلاین و فعالیت های تجاری می بینیم. به دلیل رخداد یک اتفاق بنیادین (مانند شیوع ویروس کرونا) ممکن است تبدیل به یک معیار شود و می تواند یک تغییر پارادایم باشد. هرچه مصرف کنندگان بیشتری برای یافتن محصولات و خدمات مورد نظر خود به اینترنت بروند، مشاغل بیشتری وارد بازار تجارت آنلاین می شوند و محصولات و خدمات خود را به صورت اینترنتی عرضه می دارند. بنابراین یک حلقه بازخورد از فعالیت مصرف کننده آنلاین و تطبیق آن با کسب و کار آنلاین ایجاد می شود.
اما نکته مهم اینجاست که پس از بازگشت به عادی هم، بسیاری از این تغییرات در رفتار مصرف کننده همچنان پابرجاست. به عبارت ساده تر، خرید آنلاین به عنوان یک هنجار در بین افراد جا افتاده است و یک جور وابستگی به این مدل خرید در آن ها شکل گرفته است. بنابراین کسانی که همچنان با مدل کسب و کار سنتی کار می کنند، نباید منتظر روزی باشند که این ویروس از بین برود و باز هم مغازه هایشان شلوغ شود. بلکه آن ها هستند که باید خودشان را با مدل کسب و کار آنلاین هماهنگ کنند و هر چه زودتر بخش فروش اینترنتی تجارت کوچک خود را راه بیندازند.
کسب و کار آنلاین و جبهه گیری مدیران کسب و کار سنتی!
مدیران کسب و کار سنتی، احتمالا همان حاجی های بازاری هستند که اعتقادی به کسب و کار اینترنتی در فضای مجازی ندارند و تصورشان از فضای مجازی تنها یک محیط آلوده است که جوانان را به گمراهی می کشاند! اما این تصور چقدر درست است؟
البته بسیاری از قدیمی های بازار هم هستند که اگر چه خودشان سر رشته ای از فضای مجازی و بازار آنلاین ندارند. اما ذهن بازی دارند و این فرصت را به جوان ترها می دهند تا بخش اینترنتی فروش شان را راه اندازی کنند. کسانی که ضرورت کسب و کار آنلاین را به خوبی درک کرده بودند، پیش از به وجود آمدن و شیوع این ویروس یک وبسایت فروشگاهی برای خود راه اندازی کرده بودند و در این ایام هم سود کلانی بردند. اما هنوز هم دیر نشده است و شما با داشتن یک وبسایت فروشگاهی، می توانید به کسب و کار خود رونق دهید و با دوران رکود خداحافظی کنید.
ضرورت کسب و کار آنلاین و جبهه گیری مشتریان سنتی
همین امر در مورد مصرف کنندگان نیز صادق است، بسیاری از آن ها ممکن است تمایلی به خرید کالاهای خاص به صورت آنلاین نداشته باشند اما در وضعیت کنونی دیدند که تجربه خرید آنلاین چقدر می تواند جذاب، راحت و متمایز باشد. علاوه بر همه این ها چقدر در وقت شان صرفه جویی می شود و با خروج از منزل نیز به سلامتی شان آسیب نمی رساند. بنابراین دیگر تمایلی برای خریدهای سنتی ندارند و یا احتمال بازگشت آن ها به عادت های قدیمیِ مصرف کننده آفلاین وجود ندارد.
بنابراین می توان این بیماری همه گیر را به تغییر استراتژی های متمرکزتر دیجیتالی و رد رسانه های آفلاین تبدیل کرد. برخلاف تحول نسبتاً تدریجی که با ظهور اینترنت دیدیم، این تحول به سرعت پیش خواهد رفت.
بسیاری از مطالعات انجام شده پیش بینی می کنند که ماه های آینده شاهد افزایش عظیم فروش در کسب و کارهای اینترنتی خواهیم بود.
شاید سوالات زیر در ذهن شما شکل بگیرد:
آیا ما بیش از حد نسبت به اثرات اقتصادی و سیاسی این ویروس واکنش نشان می دهیم؟
آیا ما موجوداتی هستیم که به سرعت عادت می کنیم؟
آیا این بیماری همه گیر فقط یک شوک کوتاه مدت برای سیستم ماست و شیوه قبلی ما دوباره جایگزین شیوه جدید می شود؟
اما پاسخ کلی ما به سوالات شما این است که این تحولات چه دائمی و چه زودگذر باشند، به هر حال تغییر اجتناب ناپذیر است و بهترین راه حل برای واکنش به بازار در حال تغییر، تغییر استراتژی بازاریابی شما است. شرکت هایی که در 6 الی 12 ماه آینده رونق می گیرند، کسانی خواهند بود که جسور و سازگار با شرایط جدید هستند و می توانند این کار را زودتر از موعد انجام دهند و انجام آن هم مستلزم این است که ضرورت کسب و کار اینترنتی را به خوبی درک کرده باشند.
اهمیت اینترنت در تجارت
می توانید با اختراع مدل های بازاریابی دیجیتال، بانکداری اینترنتی و تجارت الکترونیکی، اهمیت اینترنت در تجارت و کسب و کار اینترنتی را درک کنید. اینترنت مزایای خوبی برای ارتباطات تجاری فراهم می کند و همچنین آسان ترین راه برای ارتباط برند یک تجارت با مشتری است.
استفاده از اینترنت در مشاغل
شرکت ها به سلایق و عادات خرید مشتریان شان توجه می کنند و استراتژی بازاریابی را بر اساس همین تحلیل اجرا میکنند. مدل های جدید و خلاقانه در تجارت آنلاین، روز به روز در حال افزایش هستند و تقریبا اکثر مدیران بیزنس در جستجوی ایده های جدید برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود می باشند.
هم اکنون کارمندان بسیاری از شرکت ها در حال کار کردن بر روی پروژه ها در داخل منزل خود هستند. این مدل کار کردن دورکاری و یا فریلنسینگ نامیده می شود که در این روش کار کردن، اطلاعات کسب و کار سریع تر از همیشه منتقل می شود. بنابراین، از همه این موارد میتوان دریافت که اینترنت اکنون ستون فقرات یک تجارت آفلاین برای فروش آنلاین است. و اینترنت قلب تپنده برای تجارت آنلاین می باشد.
اختراعات فن آوری های جدید اینترنت برای مشاغل
فن آوری اینترنت روش های جدیدی را برای انجام روش های جدید تجارت اختراع کرده است. اینترنت برای توسعه تجارت بسیار مهم و کاربردی است و ابزار ارتباطی و بازاریابی قدرتمندی را برای فروش آنلاین ارائه می دهد. فضای مجازی بازاری جدید است که در آن می توانید فروشگاه های آنلاین مورد نظر خود را پیدا کنید. وبسایت های مختلف آموزشی، روش های توسعه کسب وکار آنلاین و سیستم عامل های خدمات مدیریتی را در هر زمان و هر مکان جستجو کنید.
کسب و کار اینترنتی در نقش جانشین مشاغل است؛
برای موفقیت در کسب و کار آنلاین، نیاز به بسترسازی مناسب در دنیای وب دارد. یکی از موارد لازم برای داشتن یک کسب وکار اینترنتی، طراحی و راه اندازی وبسایت فروشگاهی یا شرکتی است. وبسایت ها به مشاغل کمک می کنند تا در این بازار رقابتی، دستیابی به اهداف و موفقیت شان تضمین شود. بازاریابی در تجارت مهم است. در این حالت، داشتن یک وبسایت اینترنتی اولین و مهمترین ابزار بازاریابی است که صاحبان مشاغل به دنبال آن هستند.
موفقیت در تجارت بدون حضور در دنیای وب، در این دوره مدرن غیرممکن است. اینترنت آموزش، ارتباطات و روش های دریافت و دادن داده را تغییر داده است. فناوری اینترنت برای مدیریت راه حل های منحصر به فرد و خلاقانه برای مشتریان، منابع مدیریت داده بزرگی را فراهم می کند.
ایمیل مارکتینگ، پشتیبانی از مشتری در رسانه های اجتماعی، پاتوق های Google، چت های Skype و برنامه های VoIP و غیره ROI عالی (بازده سرمایه گذاری) برای مشاغل ارائه می دهند. انجام تجارت بدون درک اهمیت بازاریابی اینترنتی، ارتباطات و مدیریت داده ها، تبدیل شدن به بازرگانان موفق در این قرن را قطعا دشوار خواهد کرد.
یک کارآفرین باهوش و موفق در قرن بیست و یکم، مزایای استفاده از اینترنت را برای توسعه مشاغل و انجام عملیات روزانه کسب و کار درک می کند. وی اهمیت اینترنت را در تجارت، بازاریابی اینترنتی و مدیریت داده های مشتری می داند.
وبسایت ها برای جذب مشتری بیشتر، نقش مهمی در تبلیغات، بازاریابی محصولات و خدمات در سراسر جهان دارند. نقش آن ها در برقراری ارتباط با مشتریان در مورد محصولات و سایر خدمات دیگر بسیار مهم است. اینترنت یک دهکده جهانی است و به صاحبان مشاغل این فرصت را می دهد تا از تبلیغات آنلاین که هزینه کمتری دارند بهره ببرند.
تبلیغات و بازاریابی اینترنتی در مقایسه با هزینه های سنتی بازاریابی برای همه انواع مشاغل کوچک و بزرگ مقرون به صرفه است. مشاغل با استفاده از Google AdWords، تبلیغات فیس بوک، بازاریابی محتوا، تبلیغات ویدیویی YouTube و غیره می توانند به مخاطبان گسترده تر و مکان های جغرافیایی بیشتر دسترسی پیدا کنند و با مشتریان بالقوه خود ارتباط بگیرند.
تبلیغات آنلاین برای کسب و کارهای اینترنتی
تبلیغات آنلاین صنعت بزرگی است و رقابت نیز در این عرصه نیز روز به روز در حال افزایش است. به همین دلیل هزینه تبلیغات اینترنتی از تبلیغات تلویزیونی، روزنامه ها و مجلات موثرتر است. گوگل، فیس بوک و یوتیوب، کسب و کارهایی هستند که به دلیل درآمد حاصل از ارائه خدمات تبلیغاتی اینترنتی برای مشاغل، زنده مانده اند!
صاحبان مشاغل با دستیابی به ابزارهای بازاریابی اینترنتی (چه به صورت پرداختی و چه به صورت رایگان) در مشاغل خود می توانند مزایایی کسب کنند تا در سطح جهانی خدمات و محضصولات شان را به مشتریان عرضه کنند. به همین دلیل اهمیت اینترنت در دنیای تجارت برای استفاده از محصولات و خدمات بهتر و با ارزش تر بسیار مهم است.
اینترنت ابزاری اساسی برای انجام تجارت و بررسی محصولات است؛
اینترنت به مدیران کسب وکارها کمک می کند تا اطلاعات مرتبط به مشتریان را بدست آورند و آن ها را تجزیه و تحلیل کنند. تا محصولات و خدمات بهتر و کارآمدتری را تولید و ارائه کنند.
فروش آنلاین بزرگترین فایده اینترنت برای مشاغل بزرگ و کوچک است. فروش آنلاین با سطح بالایی از بازاریابی ارزش، هزینه کمتری دارد. هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی یا وب سایت تجارت الکترونیک ارزان تر از یک فروشگاه فیزیکی است. اینترنت به وبسایت ها برای خودکارسازی روند فروش و معاملات کمک می کند.
فروش محصولات از طریق فروشگاه اینترنتی نه تنها برای یک تجارت مفید است بلکه به خدمات تجاری شخص ثالث مانند پیک، بازاریابان محتوا، طراحان گرافیک، ارائه دهندگان خدمات دروازه پرداخت و غیره نیز کمک می کند. صنعت تجارت الکترونیک روز به روز در حال رشد است و حتی صاحبان مشاغل کوچک نیز در چند ماه درآمد بالایی از این مدل تجارت کسب می کنند. بنابراین ضرورت کسب و کار آنلاین را فراموش نکنید.
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2020/09/photo-1603448448989-336b90551bf6-1.jpg7091019پریسا بهشتیhttps://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.pngپریسا بهشتی2020-09-10 18:20:482020-12-30 21:22:42کرونا و ضرروت کسب و کار اینترنتی، تهدید یا فرصت؟؟
کتاب “کلید را بزن” ( Switch ) که در ادامه کتاب “ایده عالی مستدام” توسط برادران هیث (چیپ هیث و دن هیث) نوشته شده است، در سال ۲۰۱۰ منتشر شد. در ایران نیز توسط انتشارات البرز با ترجمه میترا معتضد منتشر شده است. کتاب کلید را بزن یکی دیگر از کتابهای موفق در حوزه کسب و کار است.
برادران هیث در این کتاب، روشی ساده اما ارزشمند برای تغییر فردی و اجتماعی یک فرد را ارائه کردهاند و تلاش کردند با مثالهای متنوع، نحوه به کارگیری آن را توضیح بدهند. کلید را بزن شامل تعداد زیادی داستان و مثال برای هر قسمت دارد که مطالب این کتاب را کاربردی میکند.
این کتاب به این نکته اشاره می کند که ما برای هر تصمیمی در کنار منطق، باید بر احساسات و غریزه خود هم پیروز بشویم.
این کتاب ارزشمند کلید را بزن، شامل موارد مهم و قابل تامل جهت استفاده حداکثری از توانایی مغز انسان است.
ما برای اعمال تغییرات و فائق آمدن به مشکلات موجود در مسیرزندگی و یا کاری، به دنبال علل بیرونی و رفع آنها هستیم. درست است که این علل در ایجاد مشکلات در مسیرمان کم تاثیر نیستند اما برادران هیث، در کتاب کلید را بزن، مغز را از علل های مهم عوامل درون انسان می دانند.
خب اما مغز ما، چطور میتواند باعث ایجاد مشکلات در زندگی و رویدادهای کاری ما شود؟ برادران هیث بر این باور دارند که دو ساختار متفاوت در مغز انسان وجود دارد. بخش منطقی و بخش احساسی. این دو بخش، همواره بر سر در دست داشتن کنترل شرایط، با هم رقابت میکنند.
بخش منطقی از آنجایی که بر منطق استوار است، میخواهد بدنی سلامت و مناسب داشته باشیم اما بخش احساسی چون خواهان راحتی و آسودگی در زندگی است، دوست دارد که غذای بیشتر میل کنیم. بخش منطقی، سعی در اصلاح روند کار ماست اما بخش احساسی، از تغییرات گریزان است و طرفدار حفظ شرایط کنونی است. در یک مسیر هدف نبودن منطق و احساس ، در نهایت باعث بینتیجه ماندن تلاش صورت گرفته خواهد شد.
اما برادران هیث، در ادامه متن کتاب کلید را بزن، به ما می گویند چگونه این دو نیرو را همسو کرده و از اتحاد آنها در یک مسیر واحد، برای رسیدن به نتایجی فوقالعاده در زندگی، بهره ببریم.
قسمت احساس و منطق انسان
در این کتاب نیمه احساسی مغز ما به یک فیل ، نیمه منطقی ما به یک فیل سوار و شرایط محیطی در حال تغییر به مسیر(هدف) تشبیه شده است. فیل سوار راهبر فیل هست و او را به هر کجا میبرد اما این تسلط نا پایدار است هر زمان که فیل و فیل سوار بر سر انتخاب مسیر به توافق نرسند این فیل عظیم الجثه هست که پیروز می شود. فیل(نیمه احساسی و غریزی مغز ما) در مقابل پاداش ها بسیار ضعیف است. معمولا دلیل شکست در تلاش برای تغییرات فیل هست.
برای تغییر باید به هر دو بخش توجه کرد. فیل سوار برنامه ریزی میکند و فیل انرژی را فراهم می کند.
اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد ایجاد تغییراتی بزرگ در زندگی را دارید و مشتاق مطالعه این کتاب را دارید، می توانید از لینک فوق پیگیری کنید. جهت خرید کتاب کلید را بزن کلیک کنید.
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2020/04/photo-1423592707957-3b212afa6733.jpg500889پریسا بهشتیhttps://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.pngپریسا بهشتی2020-04-14 19:33:472020-09-27 21:03:57خلاصه کتابی در راستای کسب و کار " کلید را بزن "
مجموعه سپناوب
با هدف آموزش مدیران کسب و کار در راستای پیدا کردن بازار هدف خود در اینترنت شروع به کار کرد. امیدواریم با آموزش و خدمات حرفه ای شاهد رشد سریع کسب و کار های اینترنتی باشیم.