بارگذاری
  • 0سبد خرید فروشگاه
سپنا وب
  • خانه
  • مقالات
  • ویدیوهای آموزشی
  • دوره های آموزشی
  • خدمات
    • طراحی سایت شرایطی
  • مشاوره
  • درباره ما
  • تماس
  • منو
ویدیو پرسش و پاسخ کاربران, توسعه کسب و کار, ویدیو های آموزشی

بعد از اجرای طرح صیانت از حقوق کاربران شروع یک وسابت بهتره یا پیج اینستاگرام؟

در این ویدیو در رابطه با این که از وب سایت شروع کنیم بهتر است یا یک پیج اینستاگرامی کامل صحبت شده و راه حل هم ارائه شد اما در این مطلب می خوام در رابطه با طرح صیانت از فضای مجازی که کمی با همین موضوع شروع از وب سایت یا پیج اینستاگرامی در ارتباط هست صحبت کنیم.
در این طرح صیانت از فضای مجازی به غیر کسب و کارهای فعلی، افراد که می خواستند به تازگی کار خودشان را شروع کنند تحت تاثیر قرار می گیرند. قبل از هر چیزی در ادامه می خواهم نظر شخصی خودم در رابطه با این طرح را بگم و بعد توضیح می دهم که شما برای شروع چه کاری باید انجام دهید.
[cmtoc_table_of_contents]

طرح صیانت از فضای مجازی چیست و با تصویب آن چه می شود؟

مشابه این طرح قبلا در زمانی که تلگرام اوج گرفته بود اجرا شد و و بعد از اجرای طرح چند ماهی تلگرام با شیوه های مختلفی در ایران فعال بود و بعد فیلترینگ آن انجام شد.

طرحی که موقع تلگرام اجرا شد این بود که کانال ها و گروه ها باید در رسانه های ارشاد ثبت می شدند و مجوز فعالیت می گرفتند. کنترل بیشتری روی کانال های سیاسی رخ داد و مردم و پیغام ها مورد بررسی قرار می گرفت. اما به مرور طرح با مشکلاتی برخورد و نیاز سیاست بالادستی ها را برطرف نکرد و درنهایت به فیلترینگ کشیده شد.

حالا بعد از چند سال اینستاگرام جای تلگرام را گرفته و خیلی طرفدار پیدا کرده و باز موج های سیاسی کشور از طریق پیج های اینستاگرام دنبال شد.

این یعنی این که بزودی طرحی شبیه طرح موقع تلگرام باید اجرا شود که نامش را طرح صیانت از فضای مجازی گذاشتند. دلیل این نام گذاری این هست که شبکه های اجتماعی بعد از اینستاگرام دوباره این پروسه را شروع نکنند و از همون اول در اختیار کشور قرار گیرد.

بعد از اجرای طرح صیانت از فضای مجازی چه خواهد شد ؟

طرح صیانت از فضای مجازی بالاخره موجب فیلترینگ اینتاگرام خواهد شد اما به مرور. تخمین زده می شود که این فرایند از سه تا 5 سال طول خواهد کشید.

 

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس گفت: اینکه در فضای مجازی علیه مجلس درباره طرح صیانت از حقوق کاربران مجازی جوسازی شده است، درست نیست.

خبر رسمی در اقتصاد نیوز :

سیدنظام‌الدین موسوی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس در خصوص روال بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای‌مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی در کمیسیون مشترک، در جمع خبرنگاران توضیح داد و تأکید کرد: این طرح هنوز تا تبدیل به قانون شدن راه طولانی دارد.

درباره طرح صیانت از فضای مجازی جوسازی نکنید!

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس گفت: اینکه در فضای مجازی علیه مجلس درباره طرح صیانت از حقوق کاربران مجازی جوسازی شده است، درست نیست.

 

محدودیت های بیشتر روی وب سایت های دیگر خواهیم داشت اما گوگل بسته نمی شود. یا وب سایت های بزرگ بسته نخواهد شد.

شما به عنوان صاحب کسب و کار خود باید برای فعالیت در اینترنت مجوز های لازم و ثبت های لازم در سامانه ها را انجام دهید تا مشکلی برای شما بوجود نیاید.

بعد از طرح صیانت از فضای مجازی وب سایت شروع کنیم یا پیج اینستاگرام؟

موضع زمانی اهمیت پیدا می کند که شما چه کاری می خواهید شروع کنید؟ با چه سرمایه اولیه ؟ با چقدر نیرو و انرژی ؟

این چند فاکتور ساده خیلی در انتخاب این که آیا از وبسایت شروع کنید یا اینستاگرام، مهم است.

برای شروع با هزینه کمتر، نیروی کمتر و مخاطب عام بهتره با اینستاگرام شروع کرد و اگر ولی اگر مخاطب شما بیزینس ها هستند شروع از وب سایت خیلی اهمیت بیشتری خواهد داشت.

حالا که حرف از طرح صیانت از فضای مجازی هست  باز هم داشتن پیج اینستاگرام لازم است ؟

بله چون بخش شبکه های اجتماعی در دیجیتال مارکتینگ همیشه وجود دارد و کسب و کار شما برای این که بیشتر در دل مشتری جا پیدا کند مجبور است از شبکه های اجتماعی استفاده کند.

همانطور که گفتم فرصت زیادی تا فیلترینگ اینستاگرام دارید پس می توانید در این مدت برند خودتان را بسازید و در هر پلتفرمی دیگری که کار کنید باز شما شناخته خواهید بود.

افرادی که تازه شروع می کنند می توانند هم زمان از شبکه های اجتماعی داخلی مشابه استفاده کنند.

چطور میتوانم از اینستا گرام کسب درآمد واقعی داشته باشم

بهترین نرم افزار جایگزین اینستاگرام بعد طرح صیانت از فضای مجازی چیست ؟

فعلا اولین انتخاب مردم برای نرم افزار جایگزین اینستاگرام، نرم افزار روبیکا هست و قطعا به خاطر ایرانی بودن آن مردم به سمتش نرفته‌اند.

نرم افزار جایگزین اینستاگرام

نرم افزار جایگزین اینستاگرام

اما به نظر برای شروع گزینه خوبی هست که در کنار پیج اینستاگرام خود پیجی در روبیکا هم داشته باشید.

سوالات مرتبط با کسب وکارها در طرح صیانت از فضای مجازی

  • آیا محدوده طرح شامل خدماتی پرکاربرد کسب و کارهای نظیر دیجی‌کالا، دیوار و اسنپ، آچاره آپارات و مانند این‌ها می‌شود؟

خیر، این طرح صرفاً در محدوده خدمات پایه کاربردی مصرح در مصوبات شورای عالی فضای مجازی (جلسه ۳۵ و ۶۶) است و موارد ذکر شده در سوال خدمات کاربردی هستند نه خدمات پایه لذا شاملشان نمی‌شود.

  • آیا این طرح برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد می‌کند؟

خیر؛ نه‌تن‌ها این طرح مشکلی برای کسب‌وکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در ۱۳ ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است که ازجمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱) در نظر گرفتن حق‌السهم تولیدکنندگان محتوا، ۲) ممنوعیت تبلیغات دستگاه‌های دولتی در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، ۳) ارائه معافیت‌های مالیاتی، ۴) الزام ارائه خدمات بانکی اختصاصی و ارائه خدمات دولت الکترونیک

  • آیا با تصویب این طرح، تبلیغات کسب‌وکارهای داخلی در سکوهای خارجی ممنوع خواهد شد؟

خیر؛ در طرح تصریح شده است که مردم و کسب‌وکارها از ممنوعیت تبلیغات در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، معاف هستند.

  • یا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکه‌های اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب می‌شود؟

خیر؛ هر خدمت پایه کاربردی که مشابه‌ای که نیاز مردم را مرتفع سازد (اعم از داخلی یا خارجی) نداشته باشد، اجازه مسدودسازی آن داده نشده است. دولت نیز ملزم شده تا نیازهای اساسی کشور در زمینه خدمات پایه کاربردی را برطرف کند.

  • یا با تصویب این طرح واتساپ، اینستاگرام، گوگل و سایت‌های پر مراجعه خارجی که توسط کسب‌وکارها مورد استفاده قرار می‌گیرد، فیلتر خواهد شد؟

خیر هیچکدام فیلتر نمی‌شوند، چون هیچ نمونه جایگزینی ندارد همچنین برای بازاریابی بین المللی و جهانی سازی محتواهای فاخر ایرانی به استفاده از این سرویس‌ها نیاز داریم.

  • آیا با تصویب این طرح استفاده از فیلترشکن ممنوع خواهد شد؟

اصل استفاده از فیلترشکن در این طرح ملاحظه شده و پیشنهاد شده ضوابط آن توسط کمیسیون عالی تنظیم گر تعیین شود.

  • آیا با تصویب این طرح توزیع فیلترشکن توسط افراد جرم محسوب خواهد شد؟

خیر؛ بنا بر ماده ۳۳ طرح، صرفاً فعالیت تجاری به منظور کسب درآمد و انتشار عمده فیلترشکن‌ها آن هم تنها در موارد غیر مجاز بنا بر تشخیص کمیسیون عالی جرم‌انگاری شده است.

  • آیا با تصویب این طرح پهنای باند اینترنت کم می‌شود؟

نه لزوماً بلکه به عنوان یک ابزاری برای جایگزینی سیاست مسدود سازی برخی پلت فرم‌ها اعمال می‌شود.

جولای 30, 2021/2 دیدگاه /توسط مهدی گلزاری
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2021/07/35778459-7565-b__6788-1.jpg 506 900 مهدی گلزاری https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png مهدی گلزاری2021-07-30 17:25:322021-09-04 07:52:39بعد از اجرای طرح صیانت از حقوق کاربران شروع یک وسابت بهتره یا پیج اینستاگرام؟
ویدیو های آموزشی, کسب و کار, ویدیو ایده کسب و کار اینترنتی, ویدیو پرسش و پاسخ کاربران

نکات مهم خرید قالب وردپرس که باید قبل از خرید بدانید

در این ویدیو 3 نکته خیلی مهم از نکات خرید قالب وب سایت های وردپرس گفته شده اما در ادامه این مطلب می خواهم به دیگر نکاتی که می تواند به شما در خرید قالب وردپرس کمک کند اشاره کنم.
شاید به نظر شما خرید قالب کار خیلی سختی نباشد اما وقتی وارد کار می شوید خیلی از ابزارهای قالب های وردپرس می تواند به شما کمک کند.
پس در خرید قالب های وب سایت خود دقت کنید و این مطلب را با جان دل 🙂 بخوانید چون حتما می تواند به شما بیشتر کمک کند.
[cmtoc_table_of_contents]

انواع قالب وب سایت ها وردپرسی

طی سال های اخیر طراحی سایت رواج بسیاری یافته و خیلی از کاربران و بازاریابان دیجیتالی به اهمیت طراحی سایت پی برده اند. از آنجا که اساس طراحی سایت، قالب ها هستند برای خیلی از کاربرانی که به دنبال طراحی سایت با استفاده از قالب های وردپرس هستند، ممکن است سؤال پیش آید که بهترین قالب وردپرس چیست و چه خصوصیاتی دارد؟ آیا بهترین قالب، عناصر خاصی دارد؟
هر قالب موضوعی داره و بر اساس آن ویژگی های در اختیار شما قرار می دهد. انواع یا موضوعات مختلف قالب ها هم شامل این موارد می شود:
  • قالب های تک صفحه ای
  • قالب های فروشگاهی
  • قالب های خبری و مجله ای
  • قالب های آموزشی
  • قالب های شرکتی
  • قالب های برند شخصی

ویژگی های مهم قالب های وردپرسی برای تازه کار ها

مطابقت با مرورگرهای مختلف:

افراد زیادی از مرورگرهای مختلف برای باز کردن صفحات وب استفاده می کنند. پس یکی از مهمترین ویژگی های قالب خوب وردپرسی مطابقت با مرورگرهای مختلف هست. البته این روزها بیشترین درصد استفاده از مرورگرها به google chrome اختصاص یافته.

محبوبترین مرورگر های با بیشترین استفاده

محبوبترین مرورگر های با بیشترین استفاده

پشتیبانی از افزونه های مهم و کاربردی:

 قبل از انتخاب یک قالب مطمئن شید که میتونید افزونه های مهمی رو به اون اضافه کنید. هرچند برخی قالب ها دارای افزونه های مهم همراه قالب هستند. برای مثال اگر میخایید وبسایت فروشگاهی داشته باشید باید قالبتون از افزونه ووکامرس پشتیبانی کنه.

البته نکته ای هم که در ویدیو گفته شده خیلی مهم هست. افزونه های داخل قالب لایسنس داشته باشند.

در این تصویر پر استفاده ترین افزونه ها را لیست کرده:

محبوبترین افزونه های وردپرس

محبوبترین افزونه های وردپرس

قالب باید دوستار محیط زیست باشد 🙂 شوخی بود!، باید کاملا سازگار با الگریتم های سئو باشد یا به اصطلاح دوستار سئو

قالب خوب وردپرسی باید بتونه تمام تکنیک های و ویژگی های مورد نیاز برای سئو را به خوبی پیاده سازی کند. حتما موقع خرید به آخرین تاریخ آپدیت قالب توجه کنید.

آپدیت بودن یک قالب یعنی با الگریتم های جدید گوگل سازگار خواهد بود و از لحاظ امنیتی خطر کمتری برای اطلاعات شما دارد.

نکات مهم خرید قالب برای افراد حرفه ای

بیشتر افراد حرفه ای یا طراحان وب سایت ها به نکاتی بیشتر از موارد بالا توجه می کنند.

  • بسته آسان نصبی به همراه راهنمای نصب فارسی
  • رسپانسیو بودن یعنی اینکه سایت ما در نمایشگر های مختلف مثل موبایل و لپتاپ به درستی نشون داده شه.
    از چند سال پیش تمامی قالب های بزرگ واکنشگرا شدند . به این معنی که در موبایل نیز به درستی نشان داده شوند . در واقع قالبی که واکنشگرا نباشد دیگر نمیتواند نیاز های یک وبسایت امروزی را رفع کند . پس همیشه قالبی تهیه کنید که دارای این قابلیت باشدالبته ممکن است گاهی سایت شما دارای واکنشگرایی باشد اما این واکنشگرایی مناسب نباشد . به همین دلیل در تهیه قالب واکنشگرا دقت کنید
  • بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو
  • کد نویسی استاندارد و تمیز
  • سرعت لود و عملکرد عالی
    سرعت قالب بسیار مهم است . به این معنی که اگر یک قالب کند و زیبا بخرید در واقع پولتان را دور ریخته اید . سعی کنید قبل از خرید قالب حتما آن را مورد بررسی کامل و تست سرعت قرار دهید . البته توجه داشته باشید برخی از فروشندگاه بر روی نسخه پیش نمایش قالب های خود یک سری کار ها را انجام میدهند که سریعتر به نظر برسد.

  • سازگاری با تمام مرورگرهای موجود
  • سازگاری با آخرین نسخه ودرپرس
  • مستندات انگلیسی و فارسی جهت آموزش کامل قالب
  • تنظیمات و امکانات اختصاصی
    قالب های مدرن حتما باید قابلیت شخصی سازی خوبی داشته باشند به این دلیل که ممکن است شما بخواهید چیزی در سایت را تغییر دهید . به همین دلیل سعی کنید همیشه قالب هایی را خریداری کنید که بتوان آنها را در حد نیاز شخصی سازی کرد
  • سازگار با افزونه های مهم و کاربردی مثل افزونه ووکامرس (افزونه فروشگاهی)

راه اندازی ایده کسب و کار market place قالب های وب سایت +اسکریپت آماده

معرفی بهترین قالب های ورد پرس

همانطور که قبلا گفتم قالب های وردپرس در موضوعات مختلفی دسته بندی می شوند، سعی کردیم چند قالب خوب وبسایت در موضوعات مختلف را معرفی کنیم.

قالب های فروشگاهی برتر

1- قالب ایرانی فرنام

قالب فروشگاهی فرنام که یک قالب کاملا ایرانی می باشد بر پایه سلیقه ایرانی ساخته شده به صورتی که اگر بخواهید یک فروشگاه فارسی زبان ایجاد کنید میتواند بهترین گزینه برای شما باشد . این قالب همچنین از صفحه ساز المنتور پشتیبانی میکند که به شما این امکان را میدهد تا بدون هیچ دانش قبلی بتوانید بی نهایت صفحه دلخواه ایجاد کنید

یکی از ویژگی های مهم این قالب دمو های آن می باشد . در حال حاظر این قالب دارای دو دمو اختصاصی بوده و در اینده نیز دمو های بیشتری به ان اضافه خواهد شد . در واقع قالب فروشگاهی فرنام قرار است یک قالب کامل و جامع باشد که با استفاده از ان بتوانید هر نوع فروشگاهی ایجاد کنید

مزایای قالب فروشگاهی فرنام

  • از صفحه ساز پشتیبانی میکند
  • کاملا ایرانی است و ظاهر آن نیز با سلیقه ایرانی هم خوانی دارد
  • دارای سیستم چند فروشندگی می باشد
  • دارای دو دمو و ۳ صفحه اصلی است
  • دارای چندین المان اختصاصی برای صفحه ساز المنتور می باشد
  • سرعت قالب فروشگاهی فرنام به شکلی چشم گیر بالا است
  • دارای پشتیبانی ۶ ماهه و نصب رایگان می باشد
  • کاملا ریسپانسیو و بهینه است
  • دارای جستجو ایجکس است
  • طراح این قالب تیم حل شو می باشد
  • دارای اسلایدر می باشد
  • دارای سیستم اختصاصی تایمر برای تخفیف محصولات می باشد
  • مگا منو و بسیاری دیگر از امکانات قالب اختصاصی هستند
  • صفحه محصول قالب با صفحات تمامی قالب ها متفاوت است
  • قیمت قالب نسبت به قالب های ایرانی خیلی پایین است
  • و …

معایب قالب فروشگاهی فرنام

  • از زبان انگلیسی پشتیبانی نمیکند و کاملا فارسی است

۲- قالب وودمارت

دومین قالبی که میتواند نیاز شما برای ساخت وبسایت فروشگاهی را رفع کند قالب ترجمه شده وودمارت می باشد . این قالب دارای تعداد زیادی دمو آماده برای انواع فروشگاه می باشد و اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه حرفه ای را دارید میتواند بهترین گزینه باشد

قالب فروشگاهی وودمارت توسط توسعه دهنده های ایرانی ترجمه شده است و بعضی از فروشندگان به ان دمو های ایرانی نیز اضافه کرده اند . همچنین قالب وودمارت از سیستم چند فروشندگی دکان پشتیبانی میکند

مزایای قالب وودمارت

  • دارای تعداد بسیار زیادی دمو آماده می باشد
  • یک تیم حرفه ای آن را طراحی کرده است
  • دارای مگا منو می باشد
  • کاملا واکنشگرا است
  • با صفحه ساز ویژوال کامپوزر ساخته شده است
  • روولوشن اسلایدر بر روی قالب نصب است
  • در بیشتر سایت ها دارای دمو دیجی کالا می باشد
  • ترجمه شده به فارسی است
  • دارای چندین هدر و فوتر مختلف می باشد
  • در ایران بصورت رایگان بروزرسانی میشود
  • و …

معایب قالب وودمارت

  • قالب در بین قالب های ترجمه شده قیمت نسبتا بالایی دارد ( همه فروشنده ها قیمت یکسانی ندارند )
  • متاسفانه اکثر فروشندگان در فارسی سازی آن دقت نکرده اند
  • به سازنده اصلی دسترسی نخواهید داشت
  • از صفحه ساز المنتور پشتیبانی نمکیند

بهترین قالب آموزش آنلاین

1- قالب یادگیری

قالب یادگیری یکی از محدود قالب های فروش آموزش و آموزش آنلاین است که با استفاده از افزونه ووکامرس ساخته شده است . در واقع یکی از دلایل برتری قالب نسبت به قالب های دیگر همین استفاده از ووکامرس است ، زیرا شما میتوانید در کنار ووکامرس از چند صد افزونه جانبی آن نیز استفاده کرده و در چند دقیقه امکانات سایت خود را افزایش دهید

اما این تنها دلیل مناسب بودن قالب یادگیری نیست . بلکه دلیل اصلی آن ایرانی بودن و ایرانی پسند بودن  طراحی قالب است ، شما با استفاده از قالب یادگیری به دو دمو کاملا متفاوت همیار و فرانش دسترسی خواهید داشت و میتوانید در عرض چند دقیقه یک وبسایت فروش آموزش فوق العاده زیبا داشته باشید

این قالب آموزش آنلاین که ظاهری 100% ایرانی دارد دارای امکانات بسیار زیادی است که بصورت اختصاصی برای همین قالب طراحی شده اند . یعنی با نصب این قالب شما به امکاناتی دسترسی دارید که در هیچ افزونه یا قالب دیگری موجود نیست

مزایای قالب یادگیری

  • دارای دو دمو متفاوت
  • دارای 5 صفحه اصلی زیبا
  • طراحی ایرانی
  • دارای پشتیبانی تیم حل شو
  • کاملا واکنشگرا می باشد
  • سئو و بهینه
  • امکان شخصی سازی
  • دارای قابلیت نمایش لیست دروس
  • دارای قابلیت انتخاب دروس خصوص و باز شدن بعد از خرید دوره
  • دارای چندین المان متفاوت برای ساخت صفحات
  • پشتیبانی از صفحه ساز
  • و …

2- قالب آموزش آنلاین Reptro

قالب Reptro یکی دیگر از قالب های آموزش آنلاین وردپرس می باشد . این قالب هرچند ظاهری ایرانی ندارد اما دارای امکانات بسیار زیادی است که میتواند شما را مجذوب خود کند ، یکی از مهمترین ویژگی های آن داشتن 4 صفحه نخست می باشد . این صفحات نخست میتوانند به شما در ساخت یک سایت آموزش آنلاین کمک بسیار زیادی کنند

این قالب بیشتر با افزونه لرن پرس ساخته شده است و شما میتوانید با استفاده از همین افزونه دوره های خود را برای فروش قرار دهید . هرچند به دلیل استفاده از این افزونه ممکن است گاهی با محدودیت مواجه شوید اما نمیشود از قدرت افزونه لرن پرس چشم پوشی کرد

در واقع اگر میخواهید یک سایت فروش آموزش به سبک سایت های آموزش انلاین انگلیسی زبان داشته باشید این قالب بهترین گزینه برای شما می باشد

مزایای قالب Reptro

  • دارای طراحی زیبا و مدرن
  • دارای 4 صفحه اصلی
  • پشتیبانی از افزونه لرن پرس
  • پشتیبانی از حالت راستچین
  • کاملا واکنشگرا
  • پشتیبانی از صفحه ساز

معایب قالب Reptro

  • پشتیبانی نا مناسب از ووکامرس
  • عدم طراحی ایرانی پسند

 

جولای 27, 2021/4 دیدگاه /توسط پریسا بهشتی
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2021/07/34792244-5124-b__4953-1.jpg 506 900 پریسا بهشتی https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png پریسا بهشتی2021-07-27 21:18:582021-08-21 10:48:57نکات مهم خرید قالب وردپرس که باید قبل از خرید بدانید
مقالات, بهینه سازی سایت سئو, طراحی سایت, ویدیو پرسش و پاسخ کاربران

4 انتخاب مهم در خرید هاست برای وبسایت لینوکسی یا ویندوزی، ایرانی یا خارجی

در ویدیو، این 4 انتخاب خرید هاست مناسب برای وبسایت را بررسی کردیم اما در این مطلب کاملتر و مفصلتر برای شما توضیح می دهیم که چطور یک هاست خوب برای وب سایت خود خریداری کنید.

از کجا باید بدانید که شما نیاز به هاست ویندوزی خواهید داشت یا هاست لینوکسی و آیا سرور هاست وب سایت شما داخل کشور باشد بهتر است یا خارج از کشور؟

قبل از این که بخواهیم بگوییم چطور انتخاب کنید در رابطه با مزایا و معایب هاست وب سایت لینوکس و ویندوز، ایرانی و خارجی خواهیم گفت.

[cmtoc_table_of_contents]

مزایا و معایب هاست داخل ایران و خارج

مزایای خرید هاست ایرانی

  • دسترسی به سایت‌ها با سرعت بالا هنگام مشاهده از وب سایت:

وجود فاصله فیزیکی  کمتر بین سرور ایران و کاربرانی که از داخل ایران سایت‌ها را لود می کنند باعث افزایش چند برابری سرعت لود سایت می شود و این موضوع تجربه کاربری بسیار بهتری را برای کاربران ایجاد می کند.

  • بازشدن سایت در صورت وجود اختلالات اینترنتی :

بروز اختلال فراوان در اینترنت ایران با خارج از کشور معمولا موجب عدم دسترسی یا کندی دسترسی  به سایت‌هایی می شود که روی سرور های خارجی میزبانی می شوند. لیکن دسترسی به هاست ایران به دلیل استفاده از بستر داخلی اینترنت دسترسی دائمی را برای کاربران ایرانی فراهم می آورد.

  • امنیت بیشتر در هاست داخل ایران :

استفاده از هاست ایران ریسک‌هایی مانند تحریم را از بین می برد. همچنین شرکت های هاستینگ به سرور های خود در ایران دسترسی فیزیکی کامل دارند.

 

معایب هاست ایران:

  • قیمت گرانتر نسبت به هاست خارجی :

به دلیل محدودیت های نگهداری و پهنای باند قیمت این سرویس‌ها نسبت به مشابه خارجی کمی گرانتر می باشد.

  • آیا وبسایت های میزبانی هاست ایران در خارج از کشور در دسترس است؟

لازم به ذکر است که تمامی کاربران دنیا به وب سایت‌هایی که در ایران میزبانی شده اند دسترسی کامل دارند و از این نظر تفاوتی با سرور های خارج از کشور وجود ندارد

  • استفاده از سرویس های گوگل از داخل هاست ایرانی

اما همانطور که در ویدیو گفته شده اگر وب سایت شما از سرویس‌های خارجی مثل سرویس‌های گوگل استفاده می کند به دلیل تحریم آی پی‌های ایران شاید به مشکل برخورد کنید.

هاست ایران یا خارج برای سئو مناسب است؟

یکی از مواردی که در سئوی یک وب سایت موثر است، ارتباط دائمی و سریع ربات‌های موتورهای جستجو با وب سایت است. در صورتی که این ارتباط مختل گردد و یا با سرعت مناسب برقرار نشود، وب سایت از دید موتور جستجو خارج از دسترس بوده و موجب افت امتیاز سئو می‌شود.

به یاد داشته باشید که خرید هاست‌ خارجی از بستر شبکه پایدارتر و سریعتری نسبت به نوع ایرانی خود برخوردار است، در این زمینه دارای برتری بوده، و برای وب سایت‌هایی که SEO based هستند، پیشنهاد می‌شود.

8 روش افزایش سرعت سایت های وردپرسی + ابزار تست دقیق

کلام آخر هاست ایران یا خارج

تمام موارد بالا به صورت کلی گفته شده است و ممکن است بسته به شرایط موجود متغیر باشند. همچنین نکاتی نیز وجود دارد که باید مد نظر داشته باشید:

  • قرار داشتن وب سایت در هاست خارج از کشور حتی برای هاست وردپرسی الزاما به معنای کند لود شدن وب سایت نیست. همانطور که گفته شد تنها می‌تواند در سرعت لود سایت تاثیر‌گذار باشد.
  • مورد اعمال تحریم‌ها بسیار اختصاصی بوده و در مجموع مشکلی برای سایت‌ها ایجاد نمی‌کند.

چه زمانی هاست داخل ایران انتخاب کنیم و چه زمانی هاست خارجی؟

با توجه به توضیحاتی که در این مطلب نوشته شده، شما باید بدانید :

  • وبسایتی که می خواهید بر روی هاست نصب کنید آیا با سرویس های خارجی در ارتباط است یا خیر؟
    • اگر بله باید هاست خارجی انتخاب کنید.
  • آیا کاربران شما فقط در ایران خواهند بود یا کشور های خارجی هم سرویس خواهید داد؟
    • اگر بله باید هاست خارجی انتاب کنید

 

هاست لینوکس یا ویمدوز بخریم ؟

همونطور که از اسمشم مشخصه سیستم عامل سرورهایی که هاست لینوکس ارائه میدن، لینوکسه و سیستم عامل سرور های ارائه دهنده هاست ویندوز هم ویدوزه.

در واقع سیستم عامل ویندوز فقط توسط شرکت ماکروسافت ارائه میشه اما لینوکس توزیع های مختلفی داره که توسط شرکت هایی مثل رد هت، سنت او اس، اوبونتو، دبیان و فدورا ارائه میشه.

سیستم عامل لینوکس همیشه کد بازه و به راحتی قابل توسعه است اما سیستم عامل ویندوز رو باید حتما از ماکروسافت خریداری کرد و قابلیت توسعه نداره و استفاده از اون بسیار هم پر هزینس.

ویدیو آموزشی ساخت هاست رایگان بدون محدودیت + معرفی بهترین هاست‌های رایگان

اما تفاوت اساسی هاست لینوکس و ویندوز

رایج ترین وب سرور مورد استفاده در سرور های هاست لینوکس آپاچی هستش که از زبان های برنامه نویسی معروف و پرکاربرد مانند php، python، perl و CGI پشتیبانی میکنه، ولی وب سرور هاست ویندوز iis هست که از زبان های برنامه نویسی ASP و NET پشتیبانی میکند.

اگه بخوایم هاست لینوکس و ویندوز رو از نظر پشتیبانی از سیستم مدیریت محتوا های رایج مانند: جوملا، وردپرس، دروپال، دیتالایف یا فروشگاه ساز های محبوب مانند پرستاشاپ و اپن کارت مقایسه کنیم، چون بیشتر این سیستم مدیریت محتوا های محبوب بر پایه زبان برنامه نویسی PHP نوشته شدن فقط هاست لینوکس میتونه از این نرم افزارها پشتیبانی کنه و هاست ویندوز فقط از سیستم مدیریت محتوا های اختصاصی و دست نویس که معمولا با زبان برنامه نویسی ASP وNET نوشته میشن پشتیبانی میکنه.

چه زمانی هاست لینوکس انتخاب کنیم و چه زمانی هاست ویندوز؟

با توجه به توضیحاتی که داده شد اگر نرم افزار شما بر پایه لینوکس یعنی php هست باید هاست لینوکس را انتخاب کنید و اگر نرم افزار شما بر پایه ویندوز یعنی asp.net هست ویندوز را باید انتخاب کنید.

 

جولای 23, 2021/1 دیدگاه/توسط پریسا بهشتی
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2021/07/34976824-1064-b__7913.jpg 506 900 پریسا بهشتی https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png پریسا بهشتی2021-07-23 11:24:412021-07-23 15:33:004 انتخاب مهم در خرید هاست برای وبسایت لینوکسی یا ویندوزی، ایرانی یا خارجی
مقالات, ویدیو ایده کسب و کار اینترنتی, ویدیو های آموزشی

5 مرحله برای شروع کسب درآمد از مدل فروش محصولات آموزشی در اینترنت

اگه تو هم میخوای تجربه و لذت فروش محصولات آموزشی رو در اینترنت داشته باشی، تا انتهای ویدیو همراه ما باش و ویدیو های قبلی که در رابطه با معرفی بهترین مدل های درآمد از اینترنت است رو هم نگاه کن.

 خب دوست من قبل از اینکه بهت بگم که چطوری یک وبسایت آموزش آنلاین راه اندازی کنی، می خوام بهت بگم که چه مهارت هایی رو باید قبل از شروع این کار باید داشته باشی.

[cmtoc_table_of_contents]

مهارت های لازم برای شروع مدل فروش محصولات آموزشی در اینترنت

  1.  یک مهارت سخنوری و فن بیان است.
    تو باید بلد باشی که جلوی دوربین چطوری صحبت کنی  . چطوری یک محتوای آموزشی خیلی خوب برای مشتریانت ایجاد کنی.
  2. مورد دوم اینکه تو باید یک ویدیو مارکتر خیلی خوبی باشی.
    از ضبط ویدیو گرفته تا ویرایش ویدیو در نرم افزارهای مختلف رو باید بلد باشی.  و باید بدونی که چطور میشه یک ویدیوی ساده را به ویدیو عالی تبدیل کرد.
  3. نکته سوم اینکه باید یک جای مناسب برای ضبط ویدیو هات داشته باشی تا  یک پس زمینه خوبی برای ویدیوهات باشه.  و هم این که بتونی یک صدای خوب در ویدیوهات داشته باشی.

خب به نظر میاد همین ها برای شروع یک کسب و کار کافی باشه و تو میتونی با داشتن این مهارت ها  کار خودت را شروع کنی.

 اما برای راه اندازی یک وبسایت آموزش آنلاین چه کارهایی را باید انجام بدیم؟

  1. یکی اینکه باید مطمئن بشی اون محتواهای آموزشی که میخواهی تولید بکنی باید بررسی کنی تا برای آن آموزش در اینترنت خریدار وجود داشته باشه.
  2. دوم این که باید محتوای آموزشی خودت را تولید کنی.
  3. سومین کاری که باید انجام بدین این است که باید وبسایت خودت رو راه اندازی کنی و محصولی که تولید کردی را در سایت قرار بدی.
  4. مرحله چهارم اینکه تو با تولید محتوا و تکنیک هایی گه در سئو وجود داره،  کاربران اینترنت رو جذب وب سایت خودت می کنی و با معرفی محصولت می توانی درآمد از این محصول را شروع کنیو
  5. اما یک مرحله پنجمی هم وجود دارد که تو باید این کار رو روی وبسایت انجام بدی. این است که باید سیستم ایمیل مارکتینگ روی وب سایتت اجرا بکنی. تا هر کاربری که وارد به سایت  میشه بتونی اطلاعات تماس و ارتباط بعدی را با اون کاربر داشته باشی
    و وقتی محصول جدیدی را تولید می کنی بتونی به اون کاربر محصول جدیدت رو معرفی بکنی.

یک راه ساده‌تر هم برای این کار وجود داره تا بتونی بدون اینکه وب سایتی راه اندازی کنی،  محصولات آموزشی خودت را بفروشی.

 این راه این است که شما می توانید با استفاده از وب سایتهای مثل فرا درس،  محصولات آموزشی خود را روی این وبسایتها قرار بدید و اون رو با بازاریابی اینترنتی بتوانید بفروشید.

4 نکته مهم کسب درآمد از اینترنت با فروش محصولات اینترنتی

بیشترین سوالات در مدل فروش محصولات آموزشی در اینترنت

اما بریم سراغ بیشترین سوالاتی که از ما پرسیده میشه:

  •  آیا بدون داشتن موسسه آموزشی که به صورت فیزیکی  فعالیت میکنه می تونیم آموزشگاه آنلاین خودمون راه اندازی کنیم یا نه؟

 بله راه اندازی آموزشگاه های آنلاین بدون داشتن موسسات آموزشی امکان پذیر است.  اما به شما توصیه می کنم که وقتی به درآمد اولیه رسیدید،  به دنبال مجوز های نشر محصولات آموزشی از وزارت ارشاد باشید.

و همچنین میتوانید از نماد الکترونیک یا ای-نماد استفاده کنید تا کاربران بتوانند به شما و وبسایت شما سریعتر اعتماد می‌کند.

 و محصولات شمارو تهیه بکنند.

  • دومین موردی که بیشتر پرسیده میشه این است که آیا محتوای آموزشی خودمون را به صورت یک ویدیو در اختیار کاربران قرار دهیم یا صورت جلسات آنلاین اون رو برگزار کنیم؟

هر دوی این کار امکان پذیر است اما این را در نظر داشته باشید اگر بخواهید محتوای آموزشی خودتون رو به صورت آنلاین برگزار کنید،  بیشتر وقت شما برای برگزاری این جلسات باید صرف بشه.  اما اگر به صورت ویدیو های آموزشی در اختیار کاربران قرار بدید قطعا وقت بیشتری برای انجام کارهای دیگری می توانید داشته باشید.

خب چند تا از وب سایت هایی که تو این زمینه تونستن خوب کار بکنند و بحث نیچ مارکتینگ رو تونستن رعایت بکنند  بهتون معرفی می کنم تا شما هم بتونید ایده های خوبی در این زمینه داشته باشید.

 

مارس 1, 2021/0 دیدگاه /توسط پریسا بهشتی
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2021/03/file.jpg 394 610 پریسا بهشتی https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png پریسا بهشتی2021-03-01 09:02:522021-07-23 15:44:375 مرحله برای شروع کسب درآمد از مدل فروش محصولات آموزشی در اینترنت
صفحه 1 از 41234

نوشته‌های تازه

  • باز‌طراحی سئو سایت در سال 2022 با استراتژی 6 مرحله‌ای
  • مشکل قطعی اینستاگرام * خبر مشکل اتصال اینستاگرام امروز
  • بعد از اجرای طرح صیانت از حقوق کاربران شروع یک وسابت بهتره یا پیج اینستاگرام؟
  • نکات مهم خرید قالب وردپرس که باید قبل از خرید بدانید
  • 4 انتخاب مهم در خرید هاست برای وبسایت لینوکسی یا ویندوزی، ایرانی یا خارجی

 

اینستاگرام پریسا بهشتی مهدی گلزاری سپناوب


دوره آموزش تبلیغات اینترنتی


آموزش رایگان سیستم افلیت مارکتینگ

مجموعه سپناوب

با هدف آموزش مدیران کسب و کار در راستای پیدا کردن بازار هدف خود در اینترنت شروع به کار کرد. امیدواریم با آموزش و خدمات حرفه ای شاهد رشد سریع کسب و کار های اینترنتی باشیم.

  • آپارات

    Aparat

  • اینستاگرام

    instagram

  • توویتر

    Twitter

         نشان ملی ثبت        برگزیده جشنواره وب 

©تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سپناوب می باشد.

رفتن به بالا