بارگذاری
  • 0سبد خرید فروشگاه
سپنا وب
  • خانه
  • مقالات
  • ویدیوهای آموزشی
  • دوره های آموزشی
  • خدمات
    • طراحی سایت شرایطی
  • مشاوره
  • درباره ما
  • تماس
  • منو
مقالات, بهینه سازی سایت سئو, طراحی سایت, ویدیو پرسش و پاسخ کاربران

4 انتخاب مهم در خرید هاست برای وبسایت لینوکسی یا ویندوزی، ایرانی یا خارجی

در ویدیو، این 4 انتخاب خرید هاست مناسب برای وبسایت را بررسی کردیم اما در این مطلب کاملتر و مفصلتر برای شما توضیح می دهیم که چطور یک هاست خوب برای وب سایت خود خریداری کنید.

از کجا باید بدانید که شما نیاز به هاست ویندوزی خواهید داشت یا هاست لینوکسی و آیا سرور هاست وب سایت شما داخل کشور باشد بهتر است یا خارج از کشور؟

قبل از این که بخواهیم بگوییم چطور انتخاب کنید در رابطه با مزایا و معایب هاست وب سایت لینوکس و ویندوز، ایرانی و خارجی خواهیم گفت.

[cmtoc_table_of_contents]

مزایا و معایب هاست داخل ایران و خارج

مزایای خرید هاست ایرانی

  • دسترسی به سایت‌ها با سرعت بالا هنگام مشاهده از وب سایت:

وجود فاصله فیزیکی  کمتر بین سرور ایران و کاربرانی که از داخل ایران سایت‌ها را لود می کنند باعث افزایش چند برابری سرعت لود سایت می شود و این موضوع تجربه کاربری بسیار بهتری را برای کاربران ایجاد می کند.

  • بازشدن سایت در صورت وجود اختلالات اینترنتی :

بروز اختلال فراوان در اینترنت ایران با خارج از کشور معمولا موجب عدم دسترسی یا کندی دسترسی  به سایت‌هایی می شود که روی سرور های خارجی میزبانی می شوند. لیکن دسترسی به هاست ایران به دلیل استفاده از بستر داخلی اینترنت دسترسی دائمی را برای کاربران ایرانی فراهم می آورد.

  • امنیت بیشتر در هاست داخل ایران :

استفاده از هاست ایران ریسک‌هایی مانند تحریم را از بین می برد. همچنین شرکت های هاستینگ به سرور های خود در ایران دسترسی فیزیکی کامل دارند.

 

معایب هاست ایران:

  • قیمت گرانتر نسبت به هاست خارجی :

به دلیل محدودیت های نگهداری و پهنای باند قیمت این سرویس‌ها نسبت به مشابه خارجی کمی گرانتر می باشد.

  • آیا وبسایت های میزبانی هاست ایران در خارج از کشور در دسترس است؟

لازم به ذکر است که تمامی کاربران دنیا به وب سایت‌هایی که در ایران میزبانی شده اند دسترسی کامل دارند و از این نظر تفاوتی با سرور های خارج از کشور وجود ندارد

  • استفاده از سرویس های گوگل از داخل هاست ایرانی

اما همانطور که در ویدیو گفته شده اگر وب سایت شما از سرویس‌های خارجی مثل سرویس‌های گوگل استفاده می کند به دلیل تحریم آی پی‌های ایران شاید به مشکل برخورد کنید.

هاست ایران یا خارج برای سئو مناسب است؟

یکی از مواردی که در سئوی یک وب سایت موثر است، ارتباط دائمی و سریع ربات‌های موتورهای جستجو با وب سایت است. در صورتی که این ارتباط مختل گردد و یا با سرعت مناسب برقرار نشود، وب سایت از دید موتور جستجو خارج از دسترس بوده و موجب افت امتیاز سئو می‌شود.

به یاد داشته باشید که خرید هاست‌ خارجی از بستر شبکه پایدارتر و سریعتری نسبت به نوع ایرانی خود برخوردار است، در این زمینه دارای برتری بوده، و برای وب سایت‌هایی که SEO based هستند، پیشنهاد می‌شود.

8 روش افزایش سرعت سایت های وردپرسی + ابزار تست دقیق

کلام آخر هاست ایران یا خارج

تمام موارد بالا به صورت کلی گفته شده است و ممکن است بسته به شرایط موجود متغیر باشند. همچنین نکاتی نیز وجود دارد که باید مد نظر داشته باشید:

  • قرار داشتن وب سایت در هاست خارج از کشور حتی برای هاست وردپرسی الزاما به معنای کند لود شدن وب سایت نیست. همانطور که گفته شد تنها می‌تواند در سرعت لود سایت تاثیر‌گذار باشد.
  • مورد اعمال تحریم‌ها بسیار اختصاصی بوده و در مجموع مشکلی برای سایت‌ها ایجاد نمی‌کند.

چه زمانی هاست داخل ایران انتخاب کنیم و چه زمانی هاست خارجی؟

با توجه به توضیحاتی که در این مطلب نوشته شده، شما باید بدانید :

  • وبسایتی که می خواهید بر روی هاست نصب کنید آیا با سرویس های خارجی در ارتباط است یا خیر؟
    • اگر بله باید هاست خارجی انتخاب کنید.
  • آیا کاربران شما فقط در ایران خواهند بود یا کشور های خارجی هم سرویس خواهید داد؟
    • اگر بله باید هاست خارجی انتاب کنید

 

هاست لینوکس یا ویمدوز بخریم ؟

همونطور که از اسمشم مشخصه سیستم عامل سرورهایی که هاست لینوکس ارائه میدن، لینوکسه و سیستم عامل سرور های ارائه دهنده هاست ویندوز هم ویدوزه.

در واقع سیستم عامل ویندوز فقط توسط شرکت ماکروسافت ارائه میشه اما لینوکس توزیع های مختلفی داره که توسط شرکت هایی مثل رد هت، سنت او اس، اوبونتو، دبیان و فدورا ارائه میشه.

سیستم عامل لینوکس همیشه کد بازه و به راحتی قابل توسعه است اما سیستم عامل ویندوز رو باید حتما از ماکروسافت خریداری کرد و قابلیت توسعه نداره و استفاده از اون بسیار هم پر هزینس.

ویدیو آموزشی ساخت هاست رایگان بدون محدودیت + معرفی بهترین هاست‌های رایگان

اما تفاوت اساسی هاست لینوکس و ویندوز

رایج ترین وب سرور مورد استفاده در سرور های هاست لینوکس آپاچی هستش که از زبان های برنامه نویسی معروف و پرکاربرد مانند php، python، perl و CGI پشتیبانی میکنه، ولی وب سرور هاست ویندوز iis هست که از زبان های برنامه نویسی ASP و NET پشتیبانی میکند.

اگه بخوایم هاست لینوکس و ویندوز رو از نظر پشتیبانی از سیستم مدیریت محتوا های رایج مانند: جوملا، وردپرس، دروپال، دیتالایف یا فروشگاه ساز های محبوب مانند پرستاشاپ و اپن کارت مقایسه کنیم، چون بیشتر این سیستم مدیریت محتوا های محبوب بر پایه زبان برنامه نویسی PHP نوشته شدن فقط هاست لینوکس میتونه از این نرم افزارها پشتیبانی کنه و هاست ویندوز فقط از سیستم مدیریت محتوا های اختصاصی و دست نویس که معمولا با زبان برنامه نویسی ASP وNET نوشته میشن پشتیبانی میکنه.

چه زمانی هاست لینوکس انتخاب کنیم و چه زمانی هاست ویندوز؟

با توجه به توضیحاتی که داده شد اگر نرم افزار شما بر پایه لینوکس یعنی php هست باید هاست لینوکس را انتخاب کنید و اگر نرم افزار شما بر پایه ویندوز یعنی asp.net هست ویندوز را باید انتخاب کنید.

 

جولای 23, 2021/1 دیدگاه/توسط پریسا بهشتی
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2021/07/34976824-1064-b__7913.jpg 506 900 پریسا بهشتی https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png پریسا بهشتی2021-07-23 11:24:412021-07-23 15:33:004 انتخاب مهم در خرید هاست برای وبسایت لینوکسی یا ویندوزی، ایرانی یا خارجی
مقالات, آموزش, بهینه سازی سایت سئو, توسعه کسب و کار, توسعه کسب و کار, خدمات, سئو داخلی سایت, سئو سایت, طراحی سایت, طراحی سایت, طراحی وبسایت, کسب درامد اینترنتی, کسب و کار

کرونا و ضرروت کسب و کار اینترنتی، تهدید یا فرصت؟؟

کرونا و ضرروت کسب و کار اینترنتی

همه گیر شدن کرونا ویروس در جهان، آن هم تنها در چند هفته کوتاه مدل کسب و کارها را تغییر داده است. با انتشار این ویروس در سراسر جهان، آتش به خرمن کسب و کارها افتاده است و همه ما در شرایطی اضطراری زندگی می کنیم. به گفته برخی از کارشناسان، این ویروس هولناک ترین فاجعه ای است که پس از زمان جنگ جهانی دوم از آن یاد می‌شود.

تأثیر این بیماری همه گیر بر زندگی فردی قابل درک نیست. این که آیا تجارت شما تحت تأثیر قرار گرفته است یا خیر، معیاری برای تشخیص شدت تاثیرگذاری این ویروس بر روی همه کسب و کارها نیست.

فراتر از پیامدهای اقتصادی آشکار، این بحرانی است که تاثیرات مخرب زیادی را روی نتایج سیاسی و ژئوپولیتیک، جامعه، فرهنگ و سلامت روانی جمعی ما خواهد گذاشت. در اینکه دنیا پس از اینکه کرونا ویروس را از میدان به در کردیم چه خواهد دید و چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد، بحث بسیاری است.

برای تجارت و اکثر کسب و کارها، تصویر نامشخصی از آینده وجود دارد و این عدم قطعیت برای مدت زیادی باقی خواهد ماند. بدون شک برندگان و بازندگانی هم در این بین وجود خواهند داشت. کسانی که تهدیدها را تبدیل به فرصت کنند و با آنالیز شرایط به وجود آمده، ماهیان درشتی را از این دریای مواج صید کنند.

اشتباه نکنید! منظور ما این نیست که از آب گل آلود ماهی بگیریم و یا با قدرتی که داریم قشر ضعیف را تحت فشار بگذاریم. بلکه مقصود ما این است که در این مقاله به اطلاع شما برسانیم که در ایامی که با این بیماری دست به گریبان هستیم، چگونه تجارت خود را مدیریت کنیم و یک تجربه جدید از مدل کسب و کاری خود بسازیم.

اینجاست که ضرورت داشتن یک کسب و کار اینترنتی معنا پیدا می کند. و بالاخره زنگ خطر را برای کسانی که تا دیروز به شدت و مصرانه بر روی مدل فیزیکی کسب و کار پافشاری می کردند، به صدا در آورد.

تحولات بازار در جریان شیوع ویروس کرونا

تحولات بازار در جریان شیوع ویروس کرونا

کرونا ویروس نه تنها در حال ریشه کن کردن و فروپاشی بخش های اداری و دولتی است، بلکه شیوه خرید و مصرف را در کسب و کارهای بخش خصوص هم تغییر داده است.

ما در حال حاضر شاهد این موضوع هستیم که بسیاری از مشاغل کوچک با مدل مدرن و کسب و کار اینترنتی سازگار هستند تا بتوانند مشاغل آفلاین و سنتی خود را به صورت آنلاین به بازار بیاورند. از اینرو بسیاری از مدیران کسب و کار به ضرورت کسب و کار اینترنتی پی بردند و در پی فراهم کردن بستری مناسب برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود هستند.

تغییر اجتناب ناپذیری که توسط کرونا ویروس به پیکره تجارت ها اثر کرد و روند مدرن شدن کسب و کارها را تسریع کرد.

برای اینکه متوجه ضرورت کسب و کار اینترنتی بشوید، باید فرق بین تغییر موقتی و تغییر دائمی را بدانید. این احتمال وجود دارد که برخی از تغییراتی که در رفتار بازار آنلاین و فعالیت های تجاری می بینیم. به دلیل رخداد یک اتفاق بنیادین (مانند شیوع ویروس کرونا) ممکن است تبدیل به یک معیار شود و می تواند یک تغییر پارادایم باشد. هرچه مصرف کنندگان بیشتری برای یافتن محصولات و خدمات مورد نظر خود به اینترنت بروند، مشاغل بیشتری وارد بازار تجارت آنلاین می شوند و محصولات و خدمات خود را به صورت اینترنتی عرضه می دارند. بنابراین یک حلقه بازخورد از فعالیت مصرف کننده آنلاین و تطبیق آن با کسب و کار آنلاین ایجاد می شود.

اما نکته مهم اینجاست که پس از بازگشت به عادی هم، بسیاری از این تغییرات در رفتار مصرف کننده همچنان پابرجاست. به عبارت ساده تر، خرید آنلاین به عنوان یک هنجار در بین افراد جا افتاده است و یک جور وابستگی به این مدل خرید در آن ها شکل گرفته است. بنابراین کسانی که همچنان با مدل کسب و کار سنتی کار می کنند، نباید منتظر روزی باشند که این ویروس از بین برود و باز هم مغازه هایشان شلوغ شود. بلکه آن ها هستند که باید خودشان را با مدل کسب و کار آنلاین هماهنگ کنند و هر چه زودتر بخش فروش اینترنتی تجارت کوچک خود را راه بیندازند.

کسب و کار آنلاین و جبهه گیری مدیران کسب و کار سنتی!

کسب و کار آنلاین و جبهه گیری مدیران کسب و کار سنتی!

مدیران کسب و کار سنتی، احتمالا همان حاجی های بازاری هستند که اعتقادی به کسب و کار اینترنتی در فضای مجازی ندارند و تصورشان از فضای مجازی تنها یک محیط آلوده است که جوانان را به گمراهی می کشاند! اما این تصور چقدر درست است؟

البته بسیاری از قدیمی های بازار هم هستند که اگر چه خودشان سر رشته ای از فضای مجازی و بازار آنلاین ندارند. اما ذهن بازی دارند و این فرصت را به جوان ترها می دهند تا بخش اینترنتی فروش شان را راه اندازی کنند. کسانی که ضرورت کسب و کار آنلاین را به خوبی درک کرده بودند، پیش از به وجود آمدن و شیوع این ویروس یک وبسایت فروشگاهی برای خود راه اندازی کرده بودند و در این ایام هم سود کلانی بردند. اما هنوز هم دیر نشده است و شما با داشتن یک وبسایت فروشگاهی، می توانید به کسب و کار خود رونق دهید و با دوران رکود خداحافظی کنید.

ضرورت کسب و کار آنلاین و جبهه گیری مشتریان سنتی

همین امر در مورد مصرف کنندگان نیز صادق است، بسیاری از آن ها ممکن است تمایلی به خرید کالاهای خاص به صورت آنلاین نداشته باشند اما در وضعیت کنونی دیدند که تجربه خرید آنلاین چقدر می تواند جذاب، راحت و متمایز باشد. علاوه بر همه این ها چقدر در وقت شان صرفه جویی می شود و با خروج از منزل نیز به سلامتی شان آسیب نمی رساند. بنابراین دیگر تمایلی برای خریدهای سنتی ندارند و یا احتمال بازگشت آن ها به عادت های قدیمیِ مصرف کننده آفلاین وجود ندارد.

بنابراین می توان این بیماری همه گیر را به تغییر استراتژی های متمرکزتر دیجیتالی و رد رسانه های آفلاین تبدیل کرد. برخلاف تحول نسبتاً تدریجی که با ظهور اینترنت دیدیم، این تحول به سرعت پیش خواهد رفت.

بسیاری از مطالعات انجام شده پیش بینی می کنند که ماه های آینده شاهد افزایش عظیم فروش در کسب و کارهای اینترنتی خواهیم بود.

شاید سوالات زیر در ذهن شما شکل بگیرد:

شاید سوالات زیر در ذهن شما شکل بگیرد:

  • آیا ما بیش از حد نسبت به اثرات اقتصادی و سیاسی این ویروس واکنش نشان می دهیم؟
  • آیا ما موجوداتی هستیم که به سرعت عادت می کنیم؟
  • آیا این بیماری همه گیر فقط یک شوک کوتاه مدت برای سیستم ماست و شیوه قبلی ما دوباره جایگزین شیوه جدید می شود؟

اما پاسخ کلی ما به سوالات شما این است که این تحولات چه دائمی و چه زودگذر باشند، به هر حال تغییر اجتناب ناپذیر است و بهترین راه حل برای واکنش به بازار در حال تغییر، تغییر استراتژی بازاریابی شما است. شرکت هایی که در 6 الی 12 ماه آینده رونق می گیرند، کسانی خواهند بود که جسور و سازگار با شرایط جدید هستند و می توانند این کار را زودتر از موعد انجام دهند و انجام آن هم مستلزم این است که ضرورت کسب و کار اینترنتی را به خوبی درک کرده باشند.

اهمیت اینترنت در تجارت

می توانید با اختراع مدل های بازاریابی دیجیتال، بانکداری اینترنتی و تجارت الکترونیکی، اهمیت اینترنت در تجارت و کسب و کار اینترنتی را درک کنید. اینترنت مزایای خوبی برای ارتباطات تجاری فراهم می کند و همچنین آسان ترین راه برای ارتباط برند یک تجارت با مشتری است.

استفاده از اینترنت در مشاغل

شرکت ها به سلایق و عادات خرید مشتریان شان توجه می کنند و استراتژی بازاریابی را بر اساس همین تحلیل اجرا می‌کنند. مدل های جدید و خلاقانه در تجارت آنلاین، روز به روز در حال افزایش هستند و تقریبا اکثر مدیران بیزنس در جستجوی ایده های جدید برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود می باشند.

هم اکنون کارمندان بسیاری از شرکت ها در حال کار کردن بر روی پروژه ها در داخل منزل خود هستند. این مدل کار کردن دورکاری و یا فریلنسینگ نامیده می شود که در این روش کار کردن، اطلاعات کسب و کار سریع تر از همیشه منتقل می شود. بنابراین، از همه این موارد می‌توان دریافت که اینترنت اکنون ستون فقرات یک تجارت آفلاین برای فروش آنلاین است. و اینترنت قلب تپنده برای تجارت آنلاین می باشد.

اختراعات فن آوری های جدید اینترنت برای مشاغل

فن آوری اینترنت روش های جدیدی را برای انجام روش های جدید تجارت اختراع کرده است. اینترنت برای توسعه تجارت بسیار مهم و کاربردی است و ابزار ارتباطی و بازاریابی قدرتمندی را برای فروش آنلاین ارائه می دهد. فضای مجازی بازاری جدید است که در آن می توانید فروشگاه های آنلاین مورد نظر خود را پیدا کنید. وبسایت های مختلف آموزشی، روش های توسعه کسب وکار آنلاین و سیستم عامل های خدمات مدیریتی را در هر زمان و هر مکان جستجو کنید.

کسب و کار اینترنتی در نقش جانشین مشاغل است؛

برای موفقیت در کسب و کار آنلاین، نیاز به بسترسازی مناسب در دنیای وب دارد. یکی از موارد لازم برای داشتن یک کسب وکار اینترنتی، طراحی و راه اندازی وبسایت فروشگاهی یا شرکتی است. وبسایت ها به مشاغل کمک می کنند تا در این بازار رقابتی، دستیابی به اهداف و موفقیت شان تضمین شود. بازاریابی در تجارت مهم است. در این حالت، داشتن یک وبسایت اینترنتی اولین و مهمترین ابزار بازاریابی است که صاحبان مشاغل به دنبال آن هستند.

موفقیت در تجارت بدون حضور در دنیای وب، در این دوره مدرن غیرممکن است. اینترنت آموزش، ارتباطات و روش های دریافت و دادن داده را تغییر داده است. فناوری اینترنت برای مدیریت راه حل های منحصر به فرد و خلاقانه برای مشتریان، منابع مدیریت داده بزرگی را فراهم می کند.

ایمیل مارکتینگ، پشتیبانی از مشتری در رسانه های اجتماعی، پاتوق های Google، چت های Skype و برنامه های VoIP و غیره ROI عالی (بازده سرمایه گذاری) برای مشاغل ارائه می دهند. انجام تجارت بدون درک اهمیت بازاریابی اینترنتی، ارتباطات و مدیریت داده ها، تبدیل شدن به بازرگانان موفق در این قرن را قطعا دشوار خواهد کرد.

یک کارآفرین باهوش و موفق در قرن بیست و یکم، مزایای استفاده از اینترنت را برای توسعه مشاغل و انجام عملیات روزانه کسب و کار درک می کند. وی اهمیت اینترنت را در تجارت، بازاریابی اینترنتی و مدیریت داده های مشتری می داند.

وبسایت ها برای جذب مشتری بیشتر، نقش مهمی در تبلیغات، بازاریابی محصولات و خدمات در سراسر جهان دارند. نقش آن ها در برقراری ارتباط با مشتریان در مورد محصولات و سایر خدمات دیگر بسیار مهم است. اینترنت یک دهکده جهانی است و به صاحبان مشاغل این فرصت را می دهد تا از تبلیغات آنلاین که هزینه کمتری دارند بهره ببرند.

تبلیغات و بازاریابی اینترنتی در مقایسه با هزینه های سنتی بازاریابی برای همه انواع مشاغل کوچک و بزرگ مقرون به صرفه است. مشاغل با استفاده از Google AdWords، تبلیغات فیس بوک، بازاریابی محتوا، تبلیغات ویدیویی YouTube و غیره می توانند به مخاطبان گسترده تر و مکان های جغرافیایی بیشتر دسترسی پیدا کنند و با مشتریان بالقوه خود ارتباط بگیرند.

تبلیغات آنلاین برای کسب و کارهای اینترنتی

تبلیغات آنلاین برای کسب و کارهای اینترنتی

تبلیغات آنلاین صنعت بزرگی است و رقابت نیز در این عرصه نیز روز به روز در حال افزایش است. به همین دلیل هزینه تبلیغات اینترنتی از تبلیغات تلویزیونی، روزنامه ها و مجلات موثرتر است. گوگل، فیس بوک و یوتیوب، کسب و کارهایی هستند که به دلیل درآمد حاصل از ارائه خدمات تبلیغاتی اینترنتی برای مشاغل، زنده مانده اند!

صاحبان مشاغل با دستیابی به ابزارهای بازاریابی اینترنتی (چه به صورت پرداختی و چه به صورت رایگان) در مشاغل خود می توانند مزایایی کسب کنند تا در سطح جهانی خدمات و محضصولات شان را به مشتریان عرضه کنند. به همین دلیل اهمیت اینترنت در دنیای تجارت برای استفاده از محصولات و خدمات بهتر و با ارزش تر بسیار مهم است.

اینترنت ابزاری اساسی برای انجام تجارت و بررسی محصولات است؛

اینترنت به مدیران کسب وکارها کمک می کند تا اطلاعات مرتبط به مشتریان را بدست آورند و آن ها را تجزیه و تحلیل کنند. تا محصولات و خدمات بهتر و کارآمدتری را تولید و ارائه کنند.

فروش آنلاین بزرگترین فایده اینترنت برای مشاغل بزرگ و کوچک است. فروش آنلاین با سطح بالایی از بازاریابی ارزش، هزینه کمتری دارد. هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی یا وب سایت تجارت الکترونیک ارزان تر از یک فروشگاه فیزیکی است. اینترنت به وبسایت ها برای خودکارسازی روند فروش و معاملات کمک می کند.

فروش محصولات از طریق فروشگاه اینترنتی نه تنها برای یک تجارت مفید است بلکه به خدمات تجاری شخص ثالث مانند پیک، بازاریابان محتوا، طراحان گرافیک، ارائه دهندگان خدمات دروازه پرداخت و غیره نیز کمک می کند. صنعت تجارت الکترونیک روز به روز در حال رشد است و حتی صاحبان مشاغل کوچک نیز در چند ماه درآمد بالایی از این مدل تجارت کسب می کنند. بنابراین ضرورت کسب و کار آنلاین را فراموش نکنید.

جهت اطلاع از ایده های کسب و کار اینترنتی می توانید در وبینار معرفی ایده های کسب و کار اینترنتی شرکت کنید.

سپتامبر 10, 2020/2 دیدگاه /توسط پریسا بهشتی
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2020/09/photo-1603448448989-336b90551bf6-1.jpg 709 1019 پریسا بهشتی https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png پریسا بهشتی2020-09-10 18:20:482020-12-30 21:22:42کرونا و ضرروت کسب و کار اینترنتی، تهدید یا فرصت؟؟
مقالات, آموزش, بهینه سازی سایت سئو, سپناوب

آموزش گوگل آنالیتیکس | نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت

[cmtoc_table_of_contents]

آموزش گوگل آنالیتیکس

آموزش نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت

در این مقاله آموزش گوگل آنالیتیکس نحوه نصب گوگل آنالیتیکس را به صورت عملی برای شما دوستان توضیح دادم تا شما دوست عزیز نیز بتوانید وب سایت و یا وبلاگ خودتان را در ابزار آنالیز گوگل داشته باشید. این موضیوع باعث خواهد شد تا وب سایت و وبلاگ شما دارای یک سیستم رسد میزان ترافیک باشد.

با آنالیز میزان ترافیک سایت شما می توانید استراتژی خود برای بالا بردن میزان ترافیک سایت انتخاب کنید و آن را با یک برنامه مدون ادامه دهید. بعد از دو الی سه ماه فعالیت با اسفاده از گوگل آنالیتیک شما نتایجی بسیار فوق العاده در رتبه وب سایت خود خواهید داشت.  مطلب ” چگونه رنکینگ سایت را ببینیم – دیدن رتبه سایت در الکسا ” را برای رسد رتبه وب سایت خود بخوانید.

 

 

آموزش گوگل آنالیتیکس | نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت

آموزش گوگل آنالیتیکس | نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت

در باره گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) چیست؟

آموزش گوگل آنالیتیکس

لینک منبع : راهنمای کامل استفاده از گوگل آنالیتیکس برای افراد مبتدی

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)، ابزار تحلیل‌گر شرکت گوگل است که در بین کاربران ایرانی به نام‌های گوگل آنالیز، گوگل آنالیتیک و گوگل آنالیتیکز هم شناخته می‌شود (بله! این فارسی‌زبانان دوست‌داشتنی!). این ابزار تحلیل‌گر می‌تواند اطلاعات بسیار کاملی را دربارۀ ترافیک ورودی در اختیار مدیران یک وب‌سایت‌ قرار دهد. اطلاعاتی که می‌تواند نقش بسیار مهمی را در بهینه‌سازی یک وب‌سایت و پیشرفت آن ایفا کند. اما چیزی که گوگل آنالیتیکس را به یک ابزار لازم برای صاحب هر وب‌سایت (یا اپلیکیشن گوشی) می‌کند، فقط قدرت غیر قابل انکار آن نیست. بلکه این موضوع است که گوگل آن را به رایگان در اختیار تمام وب‌سایت‌ها قرار داده است و استفاده از آن هم واقعاً راحت است. آنقدر ساده که حتی کاربران ایرانی که به زبان انگلیسی تسلط چندانی هم ندارند، می‌توانند با مطالعه یک آموزش ساده (همچون این آموزش) از آن استفاده نمایند.

آموزش قرار دادن کد گوگلآنالیتیکس در وردپرس

فیلم آموزش گوگل آنالیتیکس

در این ویدیو در رابطه با نصب google analytics توضیح داده شده البته این ویدیو را من از  How to Add Google Analytics to WordPress – YouTube برای شما تهیه کردم.

 

https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2018/06/vid.mp4

آموزش گوگل آنالیتیکس

سعی کردم تمام توضیحات لازم را به فارسی در این مطلب برای شما دوباره نوشته باشم.

برای انجام این کار شما چه چیز هایی لازم خواهید داشت :

 

  • یک حساب کاربری در گوگل داشته باشید
  • وب سایت یا وب لاگ خود را ساخته باشید
  • نحوه دست رسی به قسمت header در کد html  صفحه مستر یا قالب را باید بدانید

 

آموزش گوگل آنالیز | گوگل آنالیتیک | آموزش نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت

آموزش گوگل آنالیز | گوگل آنالیتیک | آموزش نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت

 

مراحلی که باید انجام دهید تا گوگل آنالیز در سایت شما بخوبی کار کند

آموزش گوگل آنالیتیکس | در برخی موارد google analytics به دلیل عدم نصب صحیح به درستی کار نمی کند

این سرویس از گوگل در ایران پشتیبانی نمی شود و شما باید از روش هایی برای ورود به صفحه وب استفاده کنید برای شروع کلمه google analytics را در گوگل جستجو کنید و signup را انتخاب کنید.

 آموزش گوگل آنالیتیکس | نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت

آموزش گوگل آنالیتیکس | نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت

 

  1. باید انتخاب کنید که برای وب سایت می خواهید یا اپلیکیشن موبایل ( وب سایت را انتخاب کنید )
  2. یک نام برای حساب گوگل انالیتیکز خود انتخاب کنید
  3. نام وب سایت خود را وارد کنید
  4. نوع http یا https را به درستی انتخاب کنید و آدرس سایت را در کادر متنی وارد کنید
  5. حوزه فعالیت وب سایت را انتخاب کنید
  6. زمان محلی را انتخاب کنید ( تهران را انتخاب کنید )

حالا بر روی کلید Get Traking ID  کلیک کنید. گوگل به شما کد مورد نظر را خواهد داد آن را کپی کرده و در قسمت انتهایی تگ هدر قرار دهید.

آموزش گوگل آنالیتیکس

ژوئن 28, 2018/1 دیدگاه/توسط مهدی گلزاری
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2018/06/analytics-business-charts-34177.jpg 1365 2048 مهدی گلزاری https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png مهدی گلزاری2018-06-28 21:38:552021-02-27 10:46:38آموزش گوگل آنالیتیکس | نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت
آموزش, بهینه سازی سایت سئو, سپناوب, مقالات

چگونه رنکینگ سایت را در الکسا ببینیم؟ + ابزار دیدن رتبه سایت در الکسا

اگر لازم دارید رتبه الکسا و بازدید وب سایت خود را بالا ببرید مطلب زیر را حتما بخوانید

بیشتر افراد وقتی وب سایت خود را راه اندازی می کنند، بعد از گذشت مدتی کوتاه متوجه می شوند که باید برای وب سایت خود بازدید کننده از طریق گوگل یا موتور های جستوجوگر دیگر بیاورند.

اولین جایی که نشان می دهد رتبه یا میزان بازدید وب سایت شما چقدر است الکسا می باشد اما مهمترین مسئله این هست که شما حدعقل موارد سئو را بلد باشید .

کمی مطالعه رایگان در رابطه با تکنیک های سئو به شما خیلی کمک می کند.

 

رتبه وب سایت در  alexa و google چه اهمیتی برای کسب و کار اینترنتی  ما دارد؟

دروغ بزرگ alexa یا واقعیت تلخ نداشتن رتبه مناسب در وبسایت الکسا

در این مطلب ” چگونه رنکینگ سایت را ببینیم ”  سعی کردم تا تجارب خودم را در این چند سال در رابطه با میزان اهمیت رتبه وب سایت در یک کسب و کار اینترنتی بیان کنم، رتبه وب سایت در alexa آیا واقعیتی هست که ما باید آن را بپذیریم یا این عدد فقط یک دروغ بزرگ برای ذهن محسوب می شود. در ادامه این مطلب به شرح نحوه دریافت رتبه واقعی یک وب سایت خواهیم پرداخت.

 

[cmtoc_table_of_contents]

گوگل برجسته ترین مرجع برای کاربران

اولین وب سایتی که مشتریان شما برای رفع نیازشان به آن رجوع می کنند.

شما کجای گوگل قرار خواهید گرفت؟

اکسر صاحبان کسب و کار و یا افرادی که تازه وارد بازار اینترنتی شده اند چنین تصوری را در ذهن خود می پرورانند که تنها با راه اندازی یک وب سایت و عرضه محصول یا خدماتشان در آن، کار تمام است و فروش فوق العاده شروع خواهد شد. خب این افراد بعد از چند ماه بیخیال وب سایت تازه خودشان می شوند و نهایت در آخر سال نیز دامنه خود را هم تمدید نمی کنند و تنها دلیل آن دریافت نکردن نتیجه از کاری که انجام داده اند است.

باید بدانید که حضور در اینترنت یک بیزینس واقعی است و اصولی دارد که هر یک را اگر به درستی انجام ندهید احتمال شکست را برای خود روشنتر خواهید کرد. امروزه کسب و کار اینترنتی رونق بالایی دارد اما نباید رقبای خودتان را دسته کم بگیرید.

بازار اینترنت پر از رقیب در حوزه کاری شما است و همه آنها در حال تلاش برای رسیدن به مشتریان زیاد و ارائه محصولات و خدمات خودشان هستند.

وقتی مشتری شما برای مثال با کلمه ” چگونه رنکینگ سایت را ببینیم ” در گوگل چرخ می زند و به دنبال رفع نیاز خود هست شما نیز باید در نتایج گوگل دیده شوید تا فروش داشته باشید.

آیا شما در این لیست قرار دارید؟

اگر واقعا به دنبال > راه اندازی کسب و کار < واقعی هستید اینجا کلیک کنید

چگونه رنکینگ سایت را ببینیم و رتبه وب سایت در گوگل

پيدا كردن رتبه سايت در گوگل

سال ها پیش گوگل ابزاری برای نشان دادن رتبه وب سایت داشت که از صفر تا 10 درجه بندی می شد اما چند سالی هست که از ارائه رتبه وب سایت ها خود داری می کند و ابزاری برای آن نیز ارائه نمی دهد. به نظر من قطعا دلیلش می تواند پایین بودن اهمیت رتبه وب سایت در نتایج جستوجو باشد.

ابزار های بسیار قدرتمندی را گوگل برای بهبود نتایج و بهبود وضعیت وب سایت شما ارائه داده است  برای تحلیل و دانستن آمار ترافیک ورودی وب سایت خود این مقاله را بخوانید و  google Analytics را نصب کنید >آموزش گوگل آنالیز | گوگل آنالیتیک | آموزش نحوه نصب بر روی وبلاگ و وبسایت

  • Google Search Console
  • Google Analytics

 

رتبه وب سایت در الکسا alexa

چگونه رنکینگ سایت را در الکسا ببینیم؟

اما در وب سایت الکسا این عدد قابل رویت است و کاملا واضح به شما خواهد گفت که وب سایت شما در رتبه چندم قرار دارد این عدد هر چقدر کوچکتر باشد رتبه وب سایت شما عالی تر خواهد بود و بلعکس.

الکسلا رتبه بندی خود را به دو دسته تقسیم می کند و رتبه وب سایت شما را در جهان و یک کشور مشخص نشان میدهد.

با رنکینگ سایت الکسا آشنا شوید

قبل از این که بدانید برای دید رنکینگ سایت باید چه کارهایی انجام دهید این ویدیو را ببینید و بدانید نوحه عملکرد الکسا چگونه است

این ودیو به شما خواهد گفت که رنکینگ الکسا چگونه کار می کند و زیر مجموعه کدام شرکت است، دو حالت محاسبه ترافیک وب سایت را دارد که یکی جهانی هست و یکی کشور محلی که گزینه دوم بر اساس میزان ترافیک بالایی که از یک کشور خاص وارد وب سایت شما می شود باعث انتخاب آن کشور به عنوان کشور محلی خواهد بود.

https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2018/05/e4f6bd8328f3fff9f5b31f51a94bbb507271616-360p__44265.mp4

وقعیت تلخ الکسا

رتبه وب سایت شما در الکسا چند است؟

وقتی مشتری با این سوال که چرا وب سایت من فروشی ندارد مشاوره درخواست می کند ما ببرسی رتبه وب سایت به این موضوع پی می بریم که حتی وب سایت در الکسا رتبه بندی نشده است یعنی بدترین حالت.

وقتی الکسا برای وب سایت شما رته ای در نظر نمی گیرد به این معنی است که اصلا وب سایت شما دیده نمی شود. بعد از ثبت وب سایت اگر اقدام های لازم را انجام ندهید و سایت خود را برای سئو بهینه نکنید نتیجه ای نخواهید گرفت. اولین رتبه هایی که دریافت خواهید کرد بالای 10,000,000 خواهد بود و حال باید این عدد به کمتر از 10,000 برسد تا شما هم دیده شوید.

چگونه رنکینگ سایت را ببینیم | نگرفتن رتبه در الکسا

چگونه رنکینگ سایت را ببینیم | نگرفتن رتبه در الکسا

دیجیتال مارکتینگ و رعایت اصول صحیح راه اندازی کسب و کار (بیزینس واقعی) راه رسیدن به رتبه های عالی است، رتبه هایی که پایین تر از عدد 10 هزار است.

بزرگترین دروغ الکسا

نحوه رتبه بندی در الکسا

اما در سیستم رتبه بندی الکسا از روشی استفاده شده که با کمی تعمل و فکر کردن در آن به این نتیجه خواهید رسید که این عدد آنچنان دقیق نیست و احتمال خطای بالایی را دارد. یعنی احتمال دارد وب سایت شما با رتبه ای بسیار بد کاربرانی بسیار عالی داشته باشد و بلعکس که دلایل این مورد را در پایین ذکر خواهم کرد.

  • پایین بودن اهمیت رتبه بندی در گوگل ( در جای خود از اهمیت بالایی برخوردار است)
  • روش جمع آوری آمار الکسا – استفاده کنندگان تولبار الکسا هست
  • رقبای کسب و کار شما ( قدرت و میزان حضور رقبا )
  • جذابیت ( تبلیغ نویسی عالی ) محتوا برای مشتری
  • نحوه و قدرت حضور در شبکه های اجتماعی
  • مدیریت کاربران و استفاده از ابزار های تحلیل رفتار کاربران

چگونه رنکینگ سایت را ببینیم

نحوه صحیح پیدا کردن رتبه وب سایت

اما برای این که رتبه دقیق وب سایت خودتان را بدانید باید از ابزار های گوگل + رتبه الکسا + رتبه ماز Moz استفاده کنید و در نهایت میانگینی از بررسی های رقیب خود در نظر بگیرید.

شما باید رتبه خودتان را در میان رقبای خودتان پیدا کنید و این نیاز به تحلیل و بررسی های متداولی خواهد داشت. اما من در این جا به شما روش این که چگونه رنکینگ وب سایتتان را ببنید را خواهم گفت.

 

چگونه رنکینگ سایت را ببینیم

چگونه رنکینگ سایت را ببینیم

 

ابزار دیدن رتبه سایت در الکسا alexa rank checker

برای این که رتبه وب سایت خودتان را در الکسا ببینید باید وارد آدرس زیر بشوید و در آن آدرس وب سایت خودتان را بدن HTTP وارد کنید و در نتیجه تحلیل وب سایت شما را نشان می دهد.

لینک ورود به وب سایت برای دیدن رتبه سایت http://seo.doctorseoyar.ir/ ادرس وب سایت را در صفحه اول بنویسید

 

 

بغیر از اطلاعات رتبه سایت شما تمام مشکلات سئو را برای شما نمایش می دهد.

برای دیدن رتبه سایت بعد از زدن دکمه قرمز check به پیین صفحه بروید و رنک الکسا را ببینید

ماننده تصویر زیر

رنکینگ سایت در الکسا رتبه سایت

رنکینگ سایت در الکسا رتبه سایت

پيدا كردن رتبه سايت در گوگل

همانطور که گفتم در گوگلی ابزاری برای نمایش عدد رنک وجود ندارد اما شما می توانید با استفاده از نرم افزار های که معرفی می کنم و داشتن کلمه کلیدی رتبه خودتان را در آن کلمه کلیدی بدانید.

  • دانلود رایگان نرم افزارFree Monitor for Google
  • دانلود رایگان نرم افزارKarna Search Engine

 

تعریف سئو و بهینه سازی وب سایت

سئو به فعالیت های که متخصصین برای افزایش رتبه و افزایش نتایج وب سایت شما در موتور های جستوجو انجام می دهند گفته می شود. اما بهینه سازی وب سایت یکی از فعالیت هایی است که سئو کار ها باید برای افزایش رتبه وب سایت مورد نظر انجام دهند.

مهمترین مسائل سئو که باید بدانید

من باید در این مقاله ” چگونه رنکینگ سایت را ببینیم ” از دید دو کاربر متفاوت به این مورد پاسخ دهم. افرادی که نیاز به انجام سئو برای وب سایتشان را دارند و افرادی که می خواهند در زمینه سئو شروع به کار کنند به همین دلیل دقت داشته باشید که شما باید برداشت مورد نظر خود را از این نوشته برگزینید.

افت رتبه سایت

یکی از مسائلی که ممکن است نگران کننده موضوع در رتبه سایت باشد افت رتبه سایت در گوگل می باشد که در زمان بررسی رتبه سایت در گوگل باید آن را در نظر گرفت. اما این موضوع چندان هم نگران کننده نیست زیرا اگر هوشمندانه بر روی آن تمرکز کرده و دلایل این افت را بیابید به راحتی می توانید آن را رفع کنید. سئو و بهینه سازی سئو سایت برای گوگل دارای قواعد ثابتی نیست و همانطور که می دانید مدام در حال تغییر است. درست است که اصول کلی همیشه ثابت می باشد اما گوگل همیشه در حال به روزرسانی و یا تغییر الگوریتم های خود می باشد که این کار بر رتبه سایت نیز تاثیر گذار است. شاید شما در جایگاه صاحب سایت از این کار و عملکرد گوگل چندان راضی نباشید اما گوگل برای کار خود دلیل دارد و آن هم این است که با این تغییرات می خواهد یک راه بهتر برای ارئه نتایج مناسب تر و دقیق تر برای جستجو کاربران به وجود آورد.

آدرس وب سایتی که می تونه خطاهای شما رو نشون بده : https://app.neilpatel.com/

دلایل افت رتبه سایت

برای مدیریت درست وب سایت خود و جلوگیری از افت رتبه و جایگاهتان باید به یک سری از علت هایی که باعث می شود سایت شما دچار افت شوند آگاهی داشته باشید تا سایت شما در بررسی رتبه سایت در گوگل با مشکل مواجه نشود این دلایل عبارتند از:

  • خطاهای متعدد روی سایت
  • سرعت بارگزاری سایت
  • آپدیت های جدید گوگل
  • پنالتی شدن سایت توسط گوگل
  • هک شدن سایت
  • تغییرات بک لینک ها
  • تغییرات لینک های داخلی سایت
  • فعالیت های رقبا

 

 

 

 

می 31, 2018/17 دیدگاه /توسط مهدی گلزاری
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2018/05/photo-1560472354-b33ff0c44a43.jpg 500 820 مهدی گلزاری https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png مهدی گلزاری2018-05-31 12:29:272021-09-06 09:03:25چگونه رنکینگ سایت را در الکسا ببینیم؟ + ابزار دیدن رتبه سایت در الکسا
صفحه 1 از 212

نوشته‌های تازه

  • باز‌طراحی سئو سایت در سال 2022 با استراتژی 6 مرحله‌ای
  • مشکل قطعی اینستاگرام * خبر مشکل اتصال اینستاگرام امروز
  • بعد از اجرای طرح صیانت از حقوق کاربران شروع یک وسابت بهتره یا پیج اینستاگرام؟
  • نکات مهم خرید قالب وردپرس که باید قبل از خرید بدانید
  • 4 انتخاب مهم در خرید هاست برای وبسایت لینوکسی یا ویندوزی، ایرانی یا خارجی

 

اینستاگرام پریسا بهشتی مهدی گلزاری سپناوب


دوره آموزش تبلیغات اینترنتی


آموزش رایگان سیستم افلیت مارکتینگ

مجموعه سپناوب

با هدف آموزش مدیران کسب و کار در راستای پیدا کردن بازار هدف خود در اینترنت شروع به کار کرد. امیدواریم با آموزش و خدمات حرفه ای شاهد رشد سریع کسب و کار های اینترنتی باشیم.

  • آپارات

    Aparat

  • اینستاگرام

    instagram

  • توویتر

    Twitter

         نشان ملی ثبت        برگزیده جشنواره وب 

©تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سپناوب می باشد.

رفتن به بالا