بارگذاری
  • 0سبد خرید فروشگاه
سپنا وب
  • خانه
  • مقالات
  • ویدیوهای آموزشی
  • دوره های آموزشی
  • خدمات
    • طراحی سایت شرایطی
  • مشاوره
  • درباره ما
  • تماس
  • منو
فیلم آموزش, توسعه کسب و کار, سئو سایت, ویدیو های آموزشی کسب و کار اینترنتی

باز‌طراحی سئو سایت در سال 2022 با استراتژی 6 مرحله‌ای

View this post on Instagram

A post shared by سپناوب / بازاریابی اینترنتی (@sepna_web)


 

مطابق تمامی علوم تئوری در دنیا، سئو یا بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتورهای جستجو نیز قواعد، قوانین و ساختار منحصر به خود را دارد.

بسته به این که محوریت موضوع سایت شما چیست، از چه پلتفرم و سیستم مدیریت محتوایی برای اداره آن استفاده می‌کنید و یا این که در چه زمینه‌ای قصد فعالیت دارید. می‌توانید استراتژی سئو منحصر به خود را خلق کنید، طبق آن پیش بروید، خیلی هدفمند در موتورهای جستجو رتبه بگیرید، بتوانید کاربران را در صفحه وب‌سایت خود نگه‌دارید.

[cmtoc_table_of_contents]

استراتژی سئو در سال 2022 و بازطراحی سایت

استراتژی سئو در واقع چک‌لیستی است که متخصصین سئو و طراحان سایت طبق آن پیش می‌روند. اولین مرحله وقتی یک سایت راه اندازی می‌شود، انجام عملیات بازطراحی و بازنویسی است. به‌هرحال هر سایتی که طراحی می‌شود، قالبی که راه‌اندازی می‌شود قطعاً مشکلات زیادی خواهد داشت.

از مهم‌ترین مسائل بازطراحی وبسایت برای سئو 2022 نحوه چیدمان وب سایت و ساختار پایه وبسایت می باشد.

منظور از استراتژی سئو چیست؟ قطعاً استراتژی مبحث گسترده‌ای است. اما اصل اول همان موضوع طراحی دوباره خواهد بود. توجه فرمایید که در بازطراحی سایت حتماً به جستجوی کلمات کلیدی بپردازید. در نهایت شما کلمات کلیدی اصلی و فرعی خواهید داشت. برخی کلمات طولانی‌تر، برخی جزئی‌تر و برخی نیز پر سرچ تر و هدفمندتر هستند. به این مثال توجه فرمایید:

  • سئو سایت چیست؟
  • مراحل سئو سایت وردپرسی چیست؟
  • نحوه انجام سئو سایت فروشگاهی چیست؟

اولین عبارتی که به کار برده‌ایم کلمه کلیدی سه سیلابی و سخت‌تری است. در نتیجه شما باید آن را به‌عنوان هدف اصلی خود قرار دهید و از عبارات بعدی برای رسیدن به رتبه خوب در این عبارت استفاده کنید.

جستجو کلمه کلیدی به‌صورت درختی در واقع انتخاب یک عبارت و فعالیت در محور رسیدن به آن با عبارات طولانی‌تر است.

استراتژی 6 مرحله ای سئو

استراتژی 6 مرحله ای سئو

استراتژی تولید محتوا و لینک‌سازی برای سئو سایت

احتمالاً شنیده‌اید که در بحث استراتژی سئو مدام توسط متخصصین عنوان می‌شود که محتوا پادشاه است. واقعیتش را بخواهید الگوریتم‌های گوگل نیز چنین چیزی را بازگو می‌کنند. آن‌ها اعتقاد دارند که در نهایت کاربر به دنبال یک مطلب مفید روی سایت شماست.

چون وقتی کسی قصد خرید از سایت شما را هم دارد، در نهایت مقالات مرتبط با آن را مطالعه و به سراغ توضیحات و بررسی‌های فنی می‌رود. در نتیجه استراتژی تولید محتوا برای سئو سایت اهمیت زیادی دارد. مواردی چون:

  • استفاده از ساختار درختی کلمات کلیدی در تولید محتوا
  • تولید محتوای طولانی، یونیک و موردنیاز کاربر
  • بهینه‌سازی لینک‌های داخلی و بخش مهمی از سئوی درون صفحه‌ای

باید توسط متخصص سئو و یا نویسنده سایت رعایت شود. ساختار محتوا و پست‌های سایت را یک مسیر در نظر بگیرید. ربات‌های خزنده و ایندکس گوگل وقتی وارد وب‌سایت شما می‌شوند، مدام به دنبال میانبرهایی برای رسیدن به بخش‌های دیگر سایت هستند.

در واقع ساختار تار عنکبوتی لینک‌های سایت شما به بهبود سئو کمک ویژه‌ای می‌کند. تفاوتی ندارد که به دنبال سئو سایت فروشگاهی و یا سئو سایت بورس و… هستید. در نهایت این فرمول می‌تواند نتیجه دهد. و همین‌طور:

  • به برچسب‌های محبوب و پربازدید لینک داخلی دهید
  • کلمات پر جستجو و صفحات محبوب را در گوگل وب مستر تولز بررسی نمایید
  • نقشه سایت و فایل کنترلر ربات‌ها را فراموش نکنید (ربات‌های گوگل را هدفمند به سمت محتوا هدایت کنید)

تأثیر رپرتاژ آگهی، تبلیغات و بک‌لینک روی سئو سایت

تاثیر ریپورتاژ در استراتژی سئو سایت

تاثیر ریپورتاژ در استراتژی سئو سایت

انجام سئو برای سایت، مراحلی دارد که در واقع به آن استراتژی سئو می‌گویند. در ادامه قصد بررسی موضوع تأثیرگذاری رپرتاژ آگهی و تبلیغات روی وب‌سایت‌ها را خواهیم داشت.

مسئله مهمی که این روزها افراد فعال در حوزه سئو و بهینه‌سازی سایت به آن توجهی نمی‌کنند، متن رپرتاژ آگهی است، برخلاف دیگر متون و محتواها، بهتر است که این‌گونه مطالب تصاویر زیادی نداشته باشند، کمی طولانی‌تر باشند، در لینک‌سازی، صرفاً از کلمات کلیدی کوتاه و سخت استفاده نشود.

تفاوتی ندارد که موضوع وب‌سایت شما چیست، انتخاب مراجعی با موضوعات و محوریت فعالیت مشابه از نظر گوگل برای انتشار رپرتاژ آگهی بهتر است.

لینک‌سازی و دریافت لینک از منابع قابل‌اطمینان می تواند یکی از روند‌های استراتژی تأثیرگذار باشد.

لینک سایت‌های اسپم، بروز نشده و پر از تبلیغات پاپ‌آپ و… را فراموش کنید. خبرگزاری‌ها همواره بهترین منابع انتشار ریپرتاژ هستند.

اهمیت ایمیل مارکتینگ در سئو سایت

تفاوتی ندارد که به دنبال سئو برای سایت وردپرس هستید یا از سیستم‌های مدیریت محتوای اختصاصی استفاده می‌کنید. در نهایت ایمیل مارکتینگ یک روش حرفه‌ای و محبوب برای جذب بازدیدکننده مستقیم است، البته این روش روی رتبه گیری نیز تأثیر می‌گذارد.

شما می‌توانید در ایمیل مارکتینگ از عبارات و کلمات کلیدی استفاده کنید که در ضمیر ناخودآگاه مشتری باقی‌مانده و بر اساس آن شما را در گوگل جستجو کند.

البته ایمیل مارکتینگ نیز اصول و مراحل خاص خود را دارد. به‌هیچ‌عنوان نباید به‌صورت اسپم در این حوزه فعالیت کنید. حتماً از محتوای ایمیل مارکتینگ شخصی‌سازی‌شده و دست‌نویس استفاده کنید.

حتماً از لینک‌های شبکه اجتماعی خود در ایمیل مارکتینگ استفاده کرده و خیلی سریع و بدون حرف اضافه همه چیز را به مشتری و جامعه هدف توضیح دهید. آن‌گاه مشتری به سمت شما کشیده می‌شود و در لینکی که به مشتری در ایمیل می‌دهید یک صفحه فرود ایجاد کنید.

به فکر جذب کاربر باشید نه ربات گوگل

مشکل بزرگی که حتی بسیاری از متخصصین سئو با آن روبرو هستند. جلوگیری از تولید محتواهای اسپم است.

عدم استفاده از خلاقیت و همین‌طور استفاده از پلتفرم‌ها و قالب‌های غیر جذاب باعث تولید محتوای اسپم می شود.

توجه کنید که شما در نهایت یک وب‌سایت را برای جذب کاربران واقعی راه‌اندازی می‌کنید. اگر به دنبال سئو سایت فروشگاهی هستید، نمونه کارها و بهترین کالاهای خود را با تخفیفات ویژه در صفحه اصلی قرار دهید.

سعی کنید بلاگ نویسی را در خود نهادینه کنید. به‌وسیله بلاگ شما می‌توانید استراتژی سئو خود را تا حد زیادی عملی سازید. از بلاگ به پست‌های فروشگاه خود لینک بدهید.

همواره روی وب‌سایت خود حضور فعال داشته باشید. برای این که نشان بدهید سایت شما زنده است از پشتیبانی و چت آنلاین استفاده نمایید.
بازار کار مدام در حال تغییر است، تفاوتی ندارد که موضوع سایت شما چیست، برای انتخاب هدینگ‌ها، تگ ها و موضوعات اگر به‌تازگی وب‌سایت خود را راه‌اندازی کرده‌اید از سایت‌های رقبا کمک بگیرید.

پله آخر: استراتژی هدفمند بهتر از استراتژی مقطعی

استراتژی 6 مرحله ای سئو

استراتژی 6 مرحله ای سئو

منظور از استراتژی سئو پایدار و هدفمند چیست؟ در واقع بسیاری از وب مستران و صاحبان وب‌سایت‌های فروشگاهی، استارتاپی، خبری و… که قصد کسب درآمد از آن را دارند، از استراتژی‌های ثابتی استفاده نمی‌کنند.

مدام رویکرد خود را تغییر می‌دهند و یا این که به دنبال تغییر آن هستند. در درجه اول لازم است که یک استراتژی سئو هدفمند برای خود انتخاب کنید که از هر نظر کامل‌ترین باشد.

قطعاً منطق حکم می‌کند که در استراتژی شما مواردی چون: لینک‌سازی داخلی، افزایش سرعت سایت، رپرتاژ آگهی، دریافت بک‌لینک معتبر، تولید محتوای بهینه و ارزشمند نظیر پادکست، ویدئو، اینفوگرافی و… وجود داشته باشد.

همین‌طور استراتژی سایت‌های رقیب را زیر نظر بگیرید. ببینید که چه تغییرات روی سایت خود ایجاد می‌کنند. شما هم می‌توانید از آن‌ها پیروی کنید و براین‌اساس پیش بروید. در نهایت همه چیز بستگی به خودتان دارد. موفقیت سایت شما در گروی انجام یک سری‌کارهای ساده است. البته سه فاکتور سرعت، تأثیرگذاری و هدفمند بودن را فراموش نکنید.

دسامبر 26, 2021/0 دیدگاه /توسط پریسا بهشتی
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2021/12/Untitled.jpg 720 1280 پریسا بهشتی https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png پریسا بهشتی2021-12-26 17:23:182021-12-26 17:23:18باز‌طراحی سئو سایت در سال 2022 با استراتژی 6 مرحله‌ای
ویدیو های آموزشی, مقالات, ویدیو ایده کسب و کار اینترنتی, ویدیو های آموزشی کسب و کار اینترنتی

4 نکته مهم کسب درآمد از اینترنت با فروش محصولات اینترنتی

ماگه بخوای یک تجربه لذت بخشی از فروش محصولات در اینترنت داشته باشی، این ویدیوی دوم معرفی بهترین مدل های درآمد از اینترنت است و  میخوایهیم مدل فروش محصولات و خدماتدر اینترنت را باهم بررسی کنیم.

حتما ویدیوهای قبلی رو نگاه کنید چون عنوان 6 تا از مدل های درآإمد از اینترنت رو در آن ویدیو برای شما گفتم.

[cmtoc_table_of_contents]

 اما در این ویدیو میخوام فروش محصولات و خدمات اینترنتی رو بیشتر با هم بررسی کنیم.  فروش محصولات و خدمات در اینترنت یکی از رایج ترین مدلهایی است که شاید بیشتر افراد باهاش آشنا باشند. اما اگه تو افرادی هستید که اطلاعاتی تو این زمینه نداری، میخواهم یک توضیح کوتاه و ساده از این مدل رو برات بگم. تا بتوانی یک دید کلی نسبت به این موضوع داشته باشی.

معرفی مدل فروش محصولات در اینترنت

در حالت سنتی اولین کاری که انجام میدی یک نقطه از بازار رو انتخاب می کنی که  پرترددترین نقطه اون بازار است.  مغازتون رو اونجا باز می کنی و محصولات خودت رو اونجا وارد می کنی. یک ویترین بسیار شیک و تمیز هم برای مغازه انتخاب میکنی  تا کسی که از جلوی مغازت رد میشه بدونه چه  محصولی رو در مغازه  ارائه می کنی.

حالا اگه فردی از مغازت خوشش بیاد وارد مغازت میشه بعد  یکی از محصولات شمارو میخره.

 اگه بخواهی همین کار رو در اینترنت  انجام بدید یک مقدار کار متفاوت است. این کارها رو باید برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی انجام بدید.

  1. نهایتا باید یک وب سایت داشته باشی که بتوانی محصولاتت رو در این وبسایت ثبت کنی.
  2.   برای هر کدام از محصولاتت توی وب سایتت یک صفحه درست می کنی و تمام توضیحات محصول رو کامل در اون صفحات می نویسی.
  3.  چیزی که متفاوت است این است که در مغازه های سنتی می توانستی یک منطقه انتخاب کنی و مغازت رو اونجا باز کنی. اما در وبسایت ها همچین  امکانی وجود نداره و تو نمیتونی وبسایت رو جایی باز کنی که  اونجا نقطه پرتردد ترین بازار باشه.

این جای پر تردد در صفحه اول گوگل است و کاربران اینترنت برای پیدا کردن وب سایت های خودشون  وارد صفحه اول گوگل میشن و اطلاعات اولیه خودشون رو از اینجا پیدا می کنند.  حالا کاری که تو باید انجام بدی این است که با استفاده از مهارت تولید محتوا و تکنیک هایی که برای سئو وجود داره  کاری کنی که صفحات وب سایت  شما در صفحه اول گوگل نمایش داده بشه.

این کار باعث میشه که افرادی که به دنبال اطلاعات وب سایت تو هستن وقتی فروشگاه اینترنتی تورو میبینن روش کلیک می کنن و وارد وبسایت تو میشن.

 آخرین کاری که باید انجام بدید این است که با استفاده از تکنیک های  بازاریابی اینترنتی بتونی محصول خودت رو به این کاربری که وارد وب سایتتون شده معرفی بکنی و باعث بشی که فروش اتفاق بیوفته.

  همه این توضیحاتی که برات گفتم مدل بسیار ساده از راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی است. و اگه تو هم بخواهی یک  فروش خوبی در وبسایتت داشته باشی  باید از همه مهارتهای بازاریابی اینترنتی استفاده کنی تا توهم صاحب یکی از بهترین فروشگاه های اینترنتی باشی.

برای راه اندازی مدل فروش محصولات در اینترنت چه کارهایی باید انجام داد

خب حالا چه چیزهایی برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی لازم داریم؟  اگه بخوای وارد این مدل درآمدی بشه حتما به این چند نکته ای که میگم توجه کن.

  1.  اینکه از تامین و توزیع محصول اطمینان پیدا کنی و بدونی که حتما این کارو انجام بدی.
  2.  نکته دوم اینکه محصولی  رو انتخاب کن که اطلاعات کاملی در رابطه با محصول داشته باشی.
  3.   حتی تجربه فروش، علم فروش  اون محصولات رو داشته باشی.

. چه افرادی به این محصول نیاز دارد یعنی اینکه بشناسی چه کسانی دارند این محصولات را استفاده می‌کنند؟ و چرا به این مدل محصول نیاز دارند؟  این بهت کمک میکنه که وقتی میخواهی محتوایی در رابطه با این محصول تولید بکنی  بتونی موضوعات مختلفی رو براش انتخاب کنی و محتوای خوب در رابطه با محصول تولید کنی.

  •   اولین چیزی که بهش نیاز داری خریدن هاست خوب برای قرار دادن فایل های وبسایت در اینترنت است.  هزینه که باید برای خرید هاست انجام بدی چیزی است  بین ۲۰۰ هزار تومان تا چند میلیون در سال.  نسبت به امکاناتی که هر هاست برای ارائه می دهد متغیر است و به نظرم می تونی برای شروع از هاستی که بین ۵۰۰ هزار تومان تا یک میلیون شروع بکنی.
  • . دومین چیزی که نیاز دارید نرم افزار سایت ساز با  امکان فروش محصولات در اینترنت است. که باید اون رو روی هاستت قراربدی. و وب سایت خودت را با اون راه اندازی کنی.

خوشبختانه نرم افزار های خیلی زیادی وجود دارند که هم رایگان هستن و هم میتونید خیلی سریع باهاشون یک وب سایت  فروشگاهی راه اندازی کنید. دو مورد از معروف ترین نرم افزارها، نرم افزار وردپرس و جوملا است. که میتونید خیلی ساده اون رو هاستتون نصب کنید، یا  از هاستی که خریداری کردید درخواست می‌کنید که این نرم افزار رو خودشون روی هاست شما نصب کنند.

خب میشه گفت همه چیزهایی که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی لازم دارید بهتون گفتم. اما یک مسئله بسیار مهم و مهارتی که باید یاد بگیرید تا بتوانید محصولات خودتون روا از طریق وبسایت در اینترنت بفروشید. و اون مهارت این است که شما باید بازاریابی اینترنتی را یاد بگیرید تا بتوانید محصولاتی که در وبسایت قرار دادی رو در اینترنت بازاریابی کنید و بفروشید.

مهم ترین سوالات در راه اندازی مدل فروش محصولات در اینترنت

خوب بریم سراغ چند سوالی که بیشتر افرادی که تازه وارد این مدل درآمدی میشه براشون پیش میاد:

  •  مورد اول هزینه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی چقدره؟

 پیشنهاد می کنم مهارت راه اندازی و کار با یک فروشگاه اینترنتی رو خودتون آموزش ببینید و یاد بگیرید. حتی اگه سرمایه لازم رو دارید و میخواهید بدهید به شرکت دیگه برای شما راه اندازی کنه، باز هم بهتون توصیه می کنم که این مهارت کار با یک وب سایت فروشگاهی را یاد بگیرید.

 اما مبلغی که برای راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی از شما می گیرند  عددی بین ۵۰۰ هزار تومان تا چند ده میلیون میتونه باشه.  نسبت به کاری که برای شما انجام می‌شود و کیفیتی که در این وبسایتها وجود داره  مبلغ متفاوت است.

  •  آیا امکان فروش محصولات به خارج از کشور از طریق وبسایت هم وجود داره یا نه؟

 بله از طریق وب سایت می تونید برای خارج از کشور هم بازاریابی بکنید. حتی درگاه های پرداخت جدید هم وجود دارند  که میتوانید از آنها استفاده کنید تا با ارزهای مختلف مشتریان شما بتوانند محصولات شما را خریداری بکنند.

 

چرا باید فروشگاه های اینترنتی داشته باشیم؟ همه چیز در باره فروشگاه های اینترنتی

 

اما آخرین سوالی که بیشتر مغازه دار ها میپرسنداما باید یه نکته رو بهش توجه کنید که چطوری میخوای این محصول را به کشورهای خارجی ارسال کنید؟  اگه بتونید این مشکل رو حل بکنید  از لحاظ وب سایت و فروشگاه اینترنتی مشکلی برای فروش محصولات به کشورهای دیگر وجود ندارد.

  • . سومین سوالی که بیشتر افراد می پرسند این است که  آیا میشه مواد غذایی را در فروشگاه های اینترنتی عرضه کرد یا نه؟

 بله فروش مواد غذایی در فروشگاههای اینترنتی هم امکان پذیره .  اما باید به این توجه کنید که اگه محصولی رو خودتون تولید کردید باید برای آن مجوز بهداشت داشته باشید تا بعدها به مشکلی بر نخورید.

  •  اما آخرین سوالی که بیشتر مغازه دارها می پرسند این است که محصولاتی که در مغازه دارم رو به صورت اینترنتی می تونم عرضه کنم یا نه؟

 بله. هیچ مشکلی برای اینکه بتونی محصولاتی که توی مغازه داری رو در اینترنت هم بفروشیی وجود نداره.

[vplayer id=60788]
فوریه 27, 2021/0 دیدگاه /توسط پریسا بهشتی
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2021/02/Untitled.png 365 665 پریسا بهشتی https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png پریسا بهشتی2021-02-27 10:29:342021-07-01 17:50:064 نکته مهم کسب درآمد از اینترنت با فروش محصولات اینترنتی
ویدیو های آموزشی, آموزشی, توسعه کسب و کار, توسعه کسب و کار, فیلم آموزش, ویدیو ایده کسب و کار اینترنتی, ویدیو های آموزشی کسب و کار اینترنتی

300% رشد در قانون استارت آپ ها در عرض 6 ماه فقط برای استارت آپ است؟

قبل از هر چیزی باید بدونید که یک استارت آپ چیه و به چه چیزی استارتاپ گفته میشه

استارت آپ چیست؟

تعاریف مختلفی از استارت آپ در جاهای مختلف وجود دارد. طبق گفته استیو بلنک، پروفسور دانشگاه استنفورد، استارتاپ یک سازمان است که برای پیدا کردن یک مدل کسب و کار مقیاس پذیر و همچنین تکرار پذیر راه اندازی می شود.

طبق گفته USSBA (مرکز کسب و کارهای کوچک آمریکا) استارت آپ به کسب و کارهایی گفته می شود که حول محور فناوری و تکنولوژی شکل می گیرد و پتانسیل بالایی برای رشد در آینده دارند.

استارت آپ چیست؟

استارت آپ چیست؟

آیا فقط نام استارت آپی می تونه به شما کمک کنه تا درآمد بیشتری داشته باشید

دوست من این که شما یک استارت آپ باشید یا یک تیم ساده که می خوان یه کار مهم رو انجام بدن فرقی با هم نداره.

مدل کسب و کار های استارت آپی در نهایت از روی کسب و کار های موجود در کل دنیا برگرفته شده.

یعنی اینکه محقق ها رفتن و بیشتر کسب و کار های جدیدی که توی دنیا شروع کردن و تونستن موفق باشن رو بررسی کردن و وجه مشترک این کسب و کار ها را تبدیل کردن به یک استاندارد که نامش مدل StartUp هست.

نتیجه این که اگر تو مهارت ایجاد یک کسب و کار را داشته باشی یعنی مهارت راه انداختن یک استارت آپ را هم داری.

 

 

دسامبر 30, 2020/0 دیدگاه /توسط پریسا بهشتی
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2020/12/photo-1556761175-b413da4baf72.jpg 725 967 پریسا بهشتی https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png پریسا بهشتی2020-12-30 21:07:152021-07-01 17:51:20300% رشد در قانون استارت آپ ها در عرض 6 ماه فقط برای استارت آپ است؟
ویدیو های آموزشی, ویدیو پرسش و پاسخ کاربران, ویدیو های آموزشی کسب و کار اینترنتی

چگونه ایده کسب و کار برای خودمان پیدا کنیم؟

سلام دوست عزیز امیدوارم که حالت عادی عالی باشد.

بیشتر افراد وقتی کتاب هایی در رابطه با استارتاپ ها میخوانند به دلیل نوع متنی که در این کتاب ها وجود دارد. اولین حسی که دریافت میکنند این است که  می خواهم به دنبال ایده هایی بروم و آن ها را اجرا کنم. غافل از اینکه چه هفت خوانی در انتظارشان است.

اولین کاری که انجام میدهند این است که در گوگل در رابطه با ایده های استارتاپی جستجو میکنند. و خوب گوگل هم برایشان ایده های بسیار زیادی را نمایش می دهد. اما یکجورایی این ایده به انها نمی چسبد، چون این ایده ها برای خودشان نیستند. حتی اگر هم اجرا کنند چون برای خودشان نیست، احتمال دارد با شکست روبرو شوند.

پس این ایده ها از کجا باید به ذهن ما برسند؟

در ادامه می خواهم چند نکته اساسی رو بهتان بگویم که به شما کمک میکند تا ایده هایی را پیدا کنید که واقعا جذاب و برای خودتان باشد.  وقتی برای انجام کاری به مشکلی برمی‌خورید به دنبال راه حل آن مشکل جستجو کنید. بعد از کلی فکر کردن، خواندن و تجربه کردن قطعا ایده هایی برای راه حل آن مشکل به ذهنتان میرسد. میتوانید همین این ایده را به دیگران و افرادی که همین مشکل را داشته باشند پیشنهاد بکنید و اگر برای آنها جذاب باشد، قطعا می تواند ایده بسیار جالبی برای شما باشد برای شروع کار.

بیشتر مردم وقتی صحبت می کنند غالبا از مشکلات خودشان حرف میزنند. مشکلاتشان را برای شما توضیح میدهند. به صحبتهای مردم گوش بدید و برای مشکلاتی که دارند سعی کنید برای آنها یک راه حل پیدا کنید. این راه حل ها می توانند ایده های بسیار خوبی برای شما باشند.

اما روش بعدی که می تواند به شما کمک کند تا ایده های خودتان را پیدا کنید، خواندن کتاب هایی در رابطه با داستان های افراد موفق و کارآفرین های قبلی است.

اما می خواهم یک نکته اساسی دیگر را هم به شما بگویم که به شما برای رسیدن به این هدف کمک بکند. اگر واقعا به دنبال پیدا کردن ایده های خودتان هستید و می خواهید آنها را اجرا کنید، نشستن در خانه و فکر کردن به ایده ها نمی تواند به شما کمک کند.

تنها راه حلش این است که شما برید بیرون و کسب و کارهای مختلف را بررسی بکنید. اطلاعاتی در رابطه با افرادی که این کسب و کارها را راه اندازی کردند دریافت بکنید و صحبت های آنها را هم بشنوید. تا بتوانید دید بیشتری نسبت به فضای کسب و کارها داشته باشید. همین باعث میشود تا ایده های بهتری به ذهنتان برسد و راه حل هایی برای مشکلات مهمتری در جامعه پیدا بکنید.

خوب اگر نظری در رابطه با این موضوع دارید در بخش کامنت ها برای ما ارسال کنید با این ویدیو رو لایک کنید و برای دوستانتان به اشتراک بگذارید.

اکتبر 6, 2020/1 دیدگاه/توسط پریسا بهشتی
https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2020/10/چگونه-ایده-کسب-و-کار-پیدا-کنی؟-1.jpg 725 1328 پریسا بهشتی https://sepnaweb.com/wp-content/uploads/2019/06/cropped-logosepnaweb-2.png پریسا بهشتی2020-10-06 12:08:472021-07-01 17:07:30چگونه ایده کسب و کار برای خودمان پیدا کنیم؟

نوشته‌های تازه

  • باز‌طراحی سئو سایت در سال 2022 با استراتژی 6 مرحله‌ای
  • مشکل قطعی اینستاگرام * خبر مشکل اتصال اینستاگرام امروز
  • بعد از اجرای طرح صیانت از حقوق کاربران شروع یک وسابت بهتره یا پیج اینستاگرام؟
  • نکات مهم خرید قالب وردپرس که باید قبل از خرید بدانید
  • 4 انتخاب مهم در خرید هاست برای وبسایت لینوکسی یا ویندوزی، ایرانی یا خارجی

 

اینستاگرام پریسا بهشتی مهدی گلزاری سپناوب


دوره آموزش تبلیغات اینترنتی


آموزش رایگان سیستم افلیت مارکتینگ

مجموعه سپناوب

با هدف آموزش مدیران کسب و کار در راستای پیدا کردن بازار هدف خود در اینترنت شروع به کار کرد. امیدواریم با آموزش و خدمات حرفه ای شاهد رشد سریع کسب و کار های اینترنتی باشیم.

  • آپارات

    Aparat

  • اینستاگرام

    instagram

  • توویتر

    Twitter

         نشان ملی ثبت        برگزیده جشنواره وب 

©تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه سپناوب می باشد.

رفتن به بالا